Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia xxxxx

fatalne samopoczucie w ciąży !!!

Polecane posty

Gość basia xxxxx

witam jestem w 10 tygodniu od prawie 4 tygodni jestem w domu bo nie jestem w stanie chodzic do pracy, czułam sie fatalnie jakies 2 tygodnie przelezałam w łózku jak roślinka nie mając siły nawet chodzic, zawroty głowy , cały czas młdości, potem wymioty, nadal jestm w domu bo nie mam jeszcze sił iśc do pracy czuje sie ciut lepiej ale nadal słaba, teraz mam jakis dziwny ślinitok ... jak długo jescze???????? juz mam dosyc ... jak było u was ????/ tez tak miałyście?/////// i jak długo

Gość nnnneeddd
rozpieszczona lala

Gość katalinkakatalinka
Poczekaj do konca 1 trymestru moze wtedy poczujesz sie lepiej.Ale tak to jest jedne kobiety przechodza ciaze lekko a inne gorzej ale coz poradzic.Powodzenia!

3 miesiące tak miałam, potem 3 spokoju a i tak najgorsze są ostatnie 3 ;) od ciąży się nie umiera i nie obrzydzaj sobie tak marudzeniem bo jeszcze długa droga przed Tobą a potem poród (to dopiero jest miód ;) )

Gość aniabion
basiu ja akuratnie cie rozumiem ( dzisiaj jestem w 27 tc) ale od samego początku byłam taka zmęczona i najchętniej siedziałabym w takim kokonie ;-)to zmęczenie pozostało do dzisiaj. To moja druga ciąża - w pierwszej byłam tytanem pracy, nie mogłam usiedzieć na miejscu;-) Więc każda ciąża inna :-)

Gość no niestety
znam ten bol. jestem w 18 tyg i pierwszy trymestr dramatyczny. slinotok mam caly czas, chociaz teraz ciut mniejszy. jak gdzies wychodze to biore ze soba lizaki zeby nie pluc ciagle. niestety musisz wytrwac innej rady nie mam. ale na mdlosci mama mi przyniosla takie opaski na reke z punktem uciskowym. dziala to na zasadzie akupunktury . musze powiedziec ze odkad je nosilam zaczelam normalnie funkcjonowac. moze popytaj w aptece. napwno nie zaszkodza.