Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespodzianka dtdtdttdtnj

zrobilam mezowi niespodzianke

Polecane posty

Gość halocentralo
widzisz malutka akuyrat sie pomyliłaś co do mnie i do mojego żcyia nazywajac mnie kura domowa, gdybys znała prawde t mysle zebys sie zdziwiła i zszokowała, co do tej kury domowej i wsi hihi, a jednak nie baczac na te statusty jestem i zawsze bede kucharka w kuchni, dama na salonach i dziwka w sypialni, moze facetom ktorych znasz odpierdziela ale moj na to zasluguje i robie to znjwieksza przyjemnosci i tego nie żałuje a on umie okazac za to wdziecznosc

Gość Asiurrra
hahah przechwalki pierdzialki glupiej kurki domowej...az dziwie sie ze marnujesz swoj czas przy kompie skoro tyle jeszcze roboty przed toba ...moze znajdz sobie jakies tworcze zajecie co ?

Gość halocentralo
teraz akurat pracuje i sobie tu wpadłam a jesli chodzi o obowiazki domowe to juz wyprane, wysprzatane, wyprasowane, obiadek gotowy, dziecko sobie drzemie a ja moge troche popracowac a przy okazji podpatrzec jak kobiety nie dbaja o swoich mezów hihi ale śmieszne dzisiaj mu pokaze jakie sa babska ha ha ha ale bedzie mial ubaw

Gość Asiurrra
pogratulowac tylko.Swego czasu mialam podobnie,jednak zycie doswiadczylo mnie,by podchodzic do niego z wiekszym dystansem i bardziej pomyslec o sobie i dziecku ..ale to tylko moje takie doswiadczenie

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wejdź na te strone i sie zaloguj, codziennie odwiedzaj 25 reklam i zarabiaj www.polski-bux.pl/?r=nowamary

Gość halocentralo
no widzisz piszesz tak bo Ci sie cos prytrafilo, źle trafiłaś, ja trafiłam wspaniale i nie żałuje nic co robie i robie to z wielka przyjemnoscia, poniewaz widze to wdziecznosc za to co robie i jest mi wspaniale , nie wyobrazam sobie innego życiue

Gość Absyncia
hehe moj by padl na zawal z wrazenia gdybym mu cokolwiek uprasowala....jeszcze mi sie nie zdarzylo :)

Gość Absyncia
hehe moj by padl na zawal z wrazenia gdybym mu cokolwiek uprasowala....jeszcze mi sie nie zdarzylo :)

Gość strazaksams
Absyncia -> i uwazasz ze jest sie czym chwalic pieprzony nierobie