Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Ogldala ktos Notatki o skanadalu?

Polecane posty

Ja wlasnie obejrzlam i musze przyznac ze film jest wybitny. znacie jakies podobne filmy o takiej tematyce? szczegolnie interesuja mnie patologiczne postacie. z gory dziekuje

jak dla mnie film byl wspanialy. no i aktorstwo tez pierwsza klasa... takie ukryte szalenstwo...

mnie poruszyła szczególnie ta scena na końcu, kiedy Barbara usiłuje "upolować" sobie następną przyjaciółkę a ogólnie film faktycznie bardzo dobry, pewnie dlatego dobrze się ogląda, że nie jest moralizujący

dokladnie... poza tym jeszcze bardzo lubie te scene kiedy sheba musi jechac na wystep swojego syna i zostaje zaszantazowana. straszne.... ale swietnie zagrane.

nie jest moralizujacy.. dokladnie... nie ma narzuconego schamtu myslenia, nie potepia nikogo i zostawia widzowi szanse na wlasna konkluzje...

slyszlalam o tym filmie... sprawdze. :) ogolnie ciesze sie ze to film czeski bo amerykanskich produkcji nie trawie kompletnie :P jeszcze jeden fajny film... o podobnej tematyce lezbijski- Aimee i Jaguar (!) dewiacje erotyczne- Lolita ( z Jeremy Irons)

bardzo. taka niewinnie uwodzicielska. jeremy irons byl takze bardzo przekonywujacy. plakalam na tym filmie kiedy ta mloda dziewczyna umarla ( az wstyd sie przyznac :P )

ja ostatnio miałam łzy w oczach po Killing Fields, kiedy główni bohaterzy po wielu przejściach jednego z nich spotkali się i rzucili się w sobie w ramiona - nie wiedziałam, że męska przyjaźń może tak wzruszać :p

moze moze... mnie zawsze wzruszaja takie sceny chociaz nie powinny o pozniej ludzie sie ze mnie smieja :P ale z drugiej srony na tajemnicy brokeback mountain prawie zasnelam. jak to badziewie dostalo oscara- za chiny nie pojme .

hehe ja kiedys sie w szkole poplakalam na titanicu to mieli ze mnie polewke przez caly rok :P