Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pogodze sie z tym nigdy

Dlaczego mezczyzni nie lubiom grubszych dziewczyn ?

Polecane posty

Przeciesz to tez sa kobiety i mysle ze tesz zasluguja na to by byc podrywane i kokietowane nieprawda ? A przez dziwna mode jaka obecnie panuje i lanserstwo hudych lodziar czuje sie gorsza a przeciesz nie powinnam bo wyglond oniczym nie swiadczy :-(

Nie kobiety, tylko tuczne maciory. I nielubimy ich, bo wygladem nie przypominaja ludzi :o

Gość cholerka no
tesz nie mom pojencia, czemu nie lubjom grópszych, pszeciesz taka dziefczyna jest baudzo szeksofna

Gość na tej samej zasadzie
kobiety mogą preferować szczuplejszych facetów(ja za męskimi grubaskami nie przepadam):)

Gość 3on5l___
bo zjadają wiadro skrzydełek w KFC i od dziecka co niedziela do MAca... jeżdża na obiady, również za zapach i przetłuszczone włosy, to tak pokrótce

Gość 1234567....
cholerka no.....hehehe dobre do autorki ....może by i polubili ale może najpierw zajrzyj do słownika za nim coś napiszesz

Gość cholerka no
Fstszons ty sie nie znosz face, wez sie nie ódzielaj w tej sprafie

Jeju jestem dyslektyczkom a wy sie zemnie wysmiewacie. Tacy idealni jestescie ? Sondze ze wontpie :-o A wracajac do tematu, jesli ktos patszy na figure i wogule na wyglad dziewczyny to jest nic niewartym pustakiem :-o Tylko dlaczego najfaniejsi faceci to wlasnie takie pustaki ? :-o

Gość facet zaczyna się od 180cm
dlaczego? a lubisz bzykać się ze słoniem? czy raczej zmuszać się do seksu? ja nie widze w tym nic dziwnego i wkurzyłabym sie gdyby i mi ktoś powiedział że dyskryminuję grubych facetów bo sie z nimi nie spotykam bo wole szczupłych, mam się zmuszać bo komus sie nie chce ruszać dupy i jest gruby?:o to jest dopiero obrzydliwe nie lubie zaniedbanych ludzi A jak faceci olewają grube laski to dobrze bo może dzięki temu zaczną wyglądac jak ludzie anie wieloryby

ilość błędów wskazuje na marną prowokację:D wychodziłoby ,że nie tylko pulchna,ale i niedouczona:D

po pierwsze trzeba ocenić funkcjonalność kobiety Gruba : - nie mieści się do małego sportowego autka - psuje mój i mojego autka image - stanowi niebagatelne dociążenie!! i trudno się ścigać :( bo dlaczego ściagają się harty a nie basety ?

Gość xzjdhdfkhd
prowokacja PŚP 🖐️

Jeju jestem dyslektyczkom ---to takie modne na kafe:D

Gość 1234567....
ojej nie chciałam Cię urazić ale chyba widzisz jak piszesz ze Ci podkreśla na czerwona a tak poważnie to widać nie trafiłaś na tego jednego jedynego sama znam wiele par gdzie on przystojny a ona grubsza a nawet gruba i szczęśliwe pary rzecz gustu ...uśmiechaj się wyjdź do ludzi bądź sobą dbaj o siebie bądź zawsze pachnąca zadbana a na pewno znajdziesz kogoś fajnego

bo dlaczego ściagają się harty a nie basety ? --- co ma piernik do wiatraka? baseciątka są rozkoszne:)

lanserstwo hudych lodziar\" to jest najlepsze ;) nie znam otyłych kobiet które nie beda miały pretensji do szczupłych dziewczyn o to ze sa prawidłowych proporcji zawsze takie kobiety sa albo wieszakami ,albo lodziarami albo szmatami :P

Gość bo grubasy sa obrzydliwe
przestan tyle zrec, zacznij ruszac dupa, a nie mamroczesz, ze nie mozesz znalezc frajera, ktory chce swiadomie skazac sie na zycie z tucznikiem....

To forum jest dziwne znaczy ludzie som dziwni :-o Kazdy temat ktury im niepasuje to od razu albo prowokacja a jak ktos tlumaczy sie ze swojej horoby ( bo dyslekcja wlasnie jest chorobom - jakby jakis debil nie wiedzial ) to go wysmiewajom :-o Glupim pomyslem bylo napisanie tutaj bo zaras mieszacie czlowieka z gownem :-o

myślę,że waga nie ma nic do rzeczy,o ile nie jest to faktycznie nadwaga szkodząca zdrowiu, każda skarajność ma swoje minusy

Gość 3on5l___
aż oczy bolą od tych byków ortograficznych dziecko, zacznij od ortografii, potem skup się na liposukcji i będzie git

ale mały sukcesik jest,gówno zostało napisane poprawnie:) wyluzuj autorko,poczucie humoru znacznie dodaje urody:)

Gość cholerka no
GRUPSZE JEZD PJENKNE WY HÓDE GÓPKI!

I kolejny kafeteryjny idiotyzm - NIE ZRYJ TYLE TO SCHUDNIESZ :-o Skond wiesz debilu ze przytylam z nadmoernego zarcia ? Jadlam tyle samo co moje kolerzanki, one som szczuple a ja przytylam :-o No ale ja w genach mam niestety otylosc i to jakos mnie tlumaczy No ale najlatwiej powiedziec nierzryj tyle :-o Co za pustaki :-o

Gość cholerka no
przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać od wypowiedzenia się w temacie tej dennej prowokacji :D

Gość takie rzeczy to tylko na kafe
1/10 p.s. a palcza nie ma wyjechał🖐️

ależ ta autorka agresywna w piśmie...łomatko....ciężki "imidż"pasujący do postury:D