Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonia70

jak szybko zaszlas w ciaze po tabletkach anty?

Polecane posty

Gość gonia70

Gość niunilala
a to wogole mozliwe?

Gość gonia70
staramy sie o dzidzie)))) pod koniec czerwca odstawilam tabletki ...po 13 latach...ciekawa jestem jak szybko uda mi sie zajsc w ciaze...poczatek lipca normalny @ potem starania ...a teraz czuje sie tak jakos milo))) czyzby to juz bylo to???

Gość mama uk
ja zaszlam po dwoch miesiacach....pierwsze podejscie i sie udalo:):)chcialam zrobic dluzsza przerwe ale wypytalam lekarza i nie bylo przeciwskazan to sie postaralismy i teraz jestem juz w koncowce 7 miesiaca:)

Gość coś
w pierwszym cyklu po odstawieniu

Gość gonia70
podobno po odstawieniu tabletek organizm kobiety jest duzo plodniejszy ...mam nadzieje ze to prawda)

Gość gonia70
mama uk)) pieknie ... pocieszajace ))))

Gość gonia70
Cos ..w pierwszym cyklu ??? ty jestes express kobieto ))) ...wiedzialas odrazu ? jakies obiawy?

Gość ja tez w 1 cyklu
po odstawieniu zaszlam

Gość ja tez zaszlam
w 1 cyklu

Gość mama uk
no ja tez chcialam odrazu..ale wolalam miesiac odczekac na tak zawane oczyszczenie sie organizmu no i sprawdzic jaki cykl jest..28dni czy 31 hehehhe mialam od kolezanki "przepis"na corcie heheh i bardzo mi zalerzalo na konkretach ..no i nie wiem czy to wedlug cyklu...ale corcia bedzie:):):)synus juz jest...9letni:) tak wiec powodzonka dziewczymy:)

Gość gonia70
ty mi kochana daj przepis na blizniaki))))) tez chce ..juz natychmiast i w tej chwili))) mam nadzieje ze moj organizm kompletnie sfiksowal po odstawieniu tabletek )))) od miesiaca biore kwas foliowy ...podobno wzmaga produkcje jajeczek ..rowniez)))...od paru dni ..jakby cos sie wemnie zmienilo...niemoge sie doczekac terminu nadchodzacego@..zeby zrobic test ..podwarunkiem oczywiscie ze sie niepojawi)))

Gość gujfrdy
a jaki jest przepis na corke? :) bo ja tez chce

Do dziewczyn,które od razu zaszly w ciąże: Nie robiłyście wczcześniej rzadnych badań,czy nie ma jakiś przeciwskazać czy coś takiego? Nie bałyscie sie ciąży mnogiej? :)

Gość gonia70
ciaza mnoga jak najbardziej wskazana))))..badania owszem ...nie przed samym staraniem sie o ciaze ...tylko tak ogolnie na bierzaco.....u mnie problemy z nadcisnieniem...ale lekarz zapewnil ze w razie ciazy i z tym sobie poradzimy)

Gość coś
ja to się nawet nie starałam,samo wyszło w corocznej przerwie między tabletkami ,więc badań nie robiłam

ja próbuję już drugi cykl po odstawieniu.. w pierwszym sie nie udało bo narzeczony był na wyjezdzie w dni płodne hehe... licze że teraz sie uda.. i też marzymy o bliźniakach;)

Ja czekam na pierwszy @ po odstawieniu plastrów ale myśle,zezaczniemy sie starać po 2 cyklach i we wrześniu sie juz uda :)We środe ide do lekarza i zobaczymy co powie :) Tylko poprosze o ten przepis na dziewczynke,bo ciążą mnoga bym sie załamala...chociaż jak to mówią "podwójne szczęscie" : osobiscie wolne "pojedyńcze" :)

Gość mama uk
u mnie ciaza mnoga mogla pojawicsie...moja babcia i ciotka ma blizniaki niby to genetyka o tym decyduje..a przepis na dziewczyne wyglada tak:):)hehe jedna lyzka cukru,dwa jajka heheheh sory zartuje sobie:):)oczywiscie teraz tak na powaznie....opisze jak to bylo ze mna...ja mialam cykl 28dni wedlug obliczen owulacja wystepuje na 13,14,15 dni przed miesiaczka w 3 dni przed owulacja np:owulacja przypada na 21 to kochac sie 18-19 plemniki zenskie sa bardziej zywotne i przezywaja dluzej niz 72godziny od meskich i zanim zacznie sie owulacja zenskie juz beda mogly zaplodnic..synusia plodzimy w dzien owulacyjny szczytowy..moze ja mialam szczescie a moze i cos w tym jest:):)mozna poczytac na necie i kiedys wyczytalam opinie lekarza ktory tez wlasnie zalecil taki wykres..

Pewnie jak już zaczniemy sie starać o dzidzie,to bede robiła wykresy i inne tego typu pierdoly i przede wszystkim bede w te dni meczyć swojego narzeczonego haha :)Chociaż na to i tak nie ma przepisu :) Na szczeście u mnie w rodzinie ani u narzeczonego nie ma bliżniaków :)

Gość mama uk
sorki...pomylka..plemniki zenskie zyja krocej dlatego nalezy kochac sie 3 dni przed dniem szczytowej owulacji..w tym czasie po drodze zanikaja meske i zenski plemnik ma wieksza szanse..chlopiec w dzien owulacji ze wzgledu na to ze sa szybsze....przepraszam za pomylke a zaraz wysle wam linka o ty..

Gość ndikhgotg
a co z jedzeniem okreslonych owocow itd??czytalam gdzies w necie ze to tez ma wplyw

mama uk dzieki za linka,zaraz sie z tym zapoznam i oczywiście później do tego zastosuje :)

Jak kobieta ma ochote na cos słodkiego to dziewczynaka.Jak na coś słonego to chłopiec ale to już w ciązy :) Jeżeli chodzi o diete to i ja jestem ciekawa.

Gość gonia70
o dziewczynkach tak wlasnie slyszalam ...ze trzeba probowac juz przed owulacja...a co do blizniakow ...podobno nietylko sprawa genetyki...mozna sobie podobno troszke pomoc)))))nieplanowalam blizniakow...wogole nieplanowalam byc w ciazy))) maz bardzo chce ..i tak prosil prosil ..i mnie tez wzielo)))..wiec pomyslalam sobie blizniaki? czemu nie)))))))

Gość mama uk
gonia70 odwazna jestes:):)ja spodziewam sie jednego bobasa ale cykora mam heheh no synek juz ma 9 lat i zapomnialam jak to z noworodkiem jest ale podobno to jak jazda na rowerze:):)okaze sie w praniu:):) dziewczyny tutaj tez cos pisze na ten temat chł/dzie....i o diecie http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/1,79569,3835653.html?adw=1&gclid=CJHS8sv-5JsCFZwA4wodCGeH_g a co do smaków jak jeszcze nie znalam płci zajadalam sie pomidorami codziennie wcinalam musztarde hehe wszystko co pikantne i pomyslalam hmmm wykres mnie zawiodl bo zachcianki jak przy synku ale lekarka w 22 tyg.ciazy dala nam 200%ze to corcia:):)jak to powiedziala.."ooo tu jest buleczka":):)a w sobote na usg widzialam jej pyzate policzki przecudowny nosek i ustka...slicznosci moje:):)

Gość ojojojojojojojo
bralam prawie 4 lata i zaszlam w ciaze po 8miesiacach intensywnego leczenia hormonalnego bo po tabletach organizm oszalal:o:o:o

Gość laurenta000
po odstawieniu tabletek winno się odczekać od 3 do 6 miesięcy z planowaniem dzidzi