Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicNieRozumiem

zostawil mnie bo oddalam rzeczy bylemy

Polecane posty

Gość nicNieRozumiem

sama mu o tym powiedzialam, a on odstawil mi scene, twierdzi ze go oklamalam, oszukalam i zawiodlam, i ze juz mi nei ufa a ja go kocham

zostawił Cię bo odałaś rzeczy byłemu? Ludzie są chyba gorzej pogrzani niż ja - mowa tu o ty chłopaku który Cie zostawił

Gość nicNieRozumiem
siedze w pracy z geba otwarta... no chyba go pogielo

Gość 1234567....
widać szukał pretekstu do zerwania i wykorzystał pierwszą lepszą okazję

Gość nicNieRozumiem
zawsze szczery ja naprawde wolalabym sie nie udzielac w tym temacie i wobec niego nie uzywac slowa "byly"...

zostawił Cię bo odałaś rzeczy byłemu wampirku, wlacz mozg, pamietaj, ze nie wszystko jest takie jakie widzimy oczyma wyobrazni, a tutaj nie widzisz nic, byc moze lola obiecywala nigdy wiecej z bylym sie nie spotykac, ale na usprawiedliwienie wymyslila pretekst "oddac rzeczy" a moze jej obecny jest chorobliwie zazdrosny, nie mamy o tym pojecia, bo jak w wiekszosci takich watkow wchodzi laalka rzuca zdawkowe haslo i oczekuje, ze ktos da zlota rade :-)

Gość nicNieRozumiem
1234567... zaczynam myslec podobnie

Gość nicNieRozumiem
szczery i blad-nic mu nie obiecywalam z tamtym sie widzialam zeby mu rzeczy oddac i o tym obecny zostal juz poinformowany nie czekam na rady, wygadac sie anonimowo chce

no to o co chodzi w zwiazku z tymi oddanymi rzeczami? moze nas niczego nieswiadomych czytelników oswiecisz droga autorko... bo ja to chyba na te lakoniczne info za goopia jestem:P

szczery i blad-nic mu nie obiecywalam z tamtym sie widzialam zeby mu rzeczy oddac i o tym obecny zostal juz poinformowany slowem zrobil afere, choc wczesniej wyrazil zgode - jesli tak, to debil nie czekam na rady, wygadac sie anonimowo chce to w porzadku, powodzenia :-)

Gość nicNieRozumiem
jestem z chlopakiem od paru miesiecy.Byly sie odzywa i przypomina, ze mam rzecz ktorej potrzebuje.No to oddaje mu ja, po fakcie mowie o tym obecnemu. Owszem, jest zazdrosny,ale w tym przypadku uwazam ze nie ma o co. A na pewno nie jest to dla mnie powod do rozstania

Gość glupi koles
i tyle