Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozna sie zalamac...

SKANDAL - inaczej tego nazwac sie nie da

Polecane posty

Wiedzialam, ze tak bedzie, ze spolka PKP IC dazy do likwidacji pociagow pospiesznych... To jest poczatek konca kolei w Polsce :( Bo kogo stac na ekspresy i inter city :O Likwiduja pociagi na liniach niezelektryfikowanych, niektore dlugie trasy, np Lublin -Wroclaw, Wroclaw- Bialystok, duzo tras skracaja... Masakra :( zebym nie byla goloslowna: http://infokolej.pl/viewtopic.php?t=7708

Gość nh./hg/h/bh
nie ładnie tak zaglądac na inne forum to sie nazywa zdrada

Gość bo u nas najłatwiej jest
wszystko spieprzyć. Po co coś ulepszyć skoro można zlikwidować. Moze gdyby najpierw w firmę zainwestowali, doprowadzili składy do jakiejś przyzwoitości, to i ludzie by jeździli i nie trzeba by żebrać o dofinansowywanie. Ale u nas ważniejsza jest pensja prezesa od zadowolenia klientów. Z pkp inetrcity mam zresztą swoją sprawę, właśnie czekam na ich odpowiedź, jak ją załatwią nie po mojej myśli to idę do rzecznika komnsumentow i nawet do samego pana boga, bo nienawidzę jak monopoliści ludzi nie szanują. Ludzi z których się utrzymują.

ja jezdze, mi warunki nie przeszkadzaja! Wole w takich warunkach ale taniej niz ekspresami i intercity... I jak ja sie teraz z Lublina do Wroclawia dostane 😭

Gość intercity to najgorszy
szkodnik w tym kraju, nie licząc rządu tuska :classic_cool: