Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mashaa

Co sądzicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość Mashaa

Który normalnie to jest cichy i jak się upije to dopiero zaczyna szaleć i się bardziej odzywać. Większą część swojego nastoletniego życia itd przechlał i za dużo nie pamięta. Ciągle się chwali, że co jakiś wyjazd to przeleciał jakąś laskę, i jego kumple, którzy z nim jeżdżą potwierdzają, tylko,że dodają, że za każdym razem jest najebany. Mówi, że nie pamięta imienia lasek, z którymi się sexił i nawet czy z nimi gadał. Podsumujcie takiego faceta? Aha i on ma 18 lat.

Gość Mashaa
Bo wedle mnie to jest chore i gościu ma porządne kompleksy...

Gość jaka ciekawska w szmatach
gustuje to nie zazdroszcze, kogo tu usidlac?

Gość zgupiałam
facecie??? toć to jeszce dziecko... pewnie jeszce mu nie obrósł ;)

Gość nataszkaaaaaaaaaaaaa
to nie facet tylko dzieciak, wyrosnie z tego, 20 pare lat i dopiero zacznie myslec jak czlowiek

Gość NAtalia Insominia
Zwykła męska kurwa, ja bym takiego nie pocałowała nawet ;) Nienawidze szmaciarzy.

Gość I want more
zadna normalna kobieta go nie zechce, jak sie o tym dowie.

Gość ChahahaC
pewnie ma morde jak chuj papkina i musi sie puszczac bo go zadna ładna i normalna nie chce :P

Gość duda Di
Hmm o boze sory ale ja nie tolerowalabym takiego kurwiszcza ja cenie sobie porządnych facetów ;) 18 lat i tak skurwiony. ?

Gość cudowna_wenus1111
kretyn , ktory w zyciu bedzie miał przechlapane.. i nie bedzie szanował Kobiety.. chyba że 360 stopniu sie zmieni.. ale przeszłości nie zmieni nikt..

Gość Nuchax
ciekawsa pewnie tez tak robila dawal dupska ile sie dało i poznala niby prawdziwa miłość :D:D BZDURA W CHUJ. kurwiszczze jebane

Gość znam takiego
wypisz,wymaluj jak moj kumpel-tyle,ze ten mlodszy-zal

Gość cudowna_wenus1111
ciekawska wyraża swoje zdanie:/ uszanuj! nikt z twojego nie drwi więc ty tego nie rób.

Gość x centrix
Nuchax ...popieram!

ma chłopak bujną wyobraźnię i tyle. Ale to dość powszechne u facetów w tym wieku. A, że koledzy potwierdzają? Jak ich o to poprosił to żaden problem. Widocznie tym dodaje sobie pewności siebie, albo chce Ci tym "zaimponić".

Gość facet co lubi ...
zmiana o 360 stopni to powrót do początku, zmiana o 180 stopni to zmiana diametralna coś jak tył na przód :classic_cool:

Gość Mashaa
Właśnie chodzi o to, że ja z takim chodziłam.. Ale dowiedziałam się dopiero po fakcie. Brzydki to on nie jest, ale piękny też nie. Taki trochę cwaniak się wydawał, ale jakby z nim bliżej pogadać to głupi. To była pomyłka okropna, ale się zakochałam bez pamięci. O dziwo wytrzymał 3 miesiące bez sexu. Wiem bo wszędzie chodziliśmy i jeździliśmy razem. Ale ja jeszcze nie jestem gotowa na sex więc nie było mowy. Ale strasznie mi żal takiego człowieka...:O A nie licząc mnie to najdłużej z kimś chodził tydzień. Teraz się nie dziwie. Ale dziwie się sobie, że w ogóle z nim chodziłam. Hmm..

Gość Mashaa
Kurwa.. ale miał gościu TO COŚ..:P albo jeszcze ma, ale go olewam...

Gość Mashaa
Ale skąd się tacy faceci biorą? Kuuuźwa... Ale takiego się raczej już nie zmieni, jaki jest taki zostanie. Nie zmieni się nagle w grzecznego chłopca. A nawet jak znajdzie sobie dziewczynę na dłużej to będzie zdradzał. Stare nawyki zostaną.

Gość Mashaa

Gość Mashaa
Co jeszcze myślicie o takim .. hmm .. łatwym i ruchającym się ze wszystkim co się rusza facetem/chłopakiem...

Gość Mashaa
Już nic?:P Koniec komentarzy?

Gość Mashaa

Gość Mashaa

O dziwo wytrzymał 3 miesiące bez sexu. Jak taki kurwiarz to na pewno nie wytrzymał tylko gdzieś używał na boku...

Gość Jaamaajkaa
Męska dziwka i tyle.. Nic z niego nie wyrośnie dobrego.. Jak już się przyzwyczaił, że na każdym wyjeździe kocha się z inną to z jedną na pewno nie wytrzyma, bo mu się szybko znudzi. A każda laska znając jego marną przeszłość nie będzie się chciała z nim związać na dłuższą metę. Miałam nawet takiego kumpla, więc wiem.. Wszyscy mówili, że z tego wyrośnie i co? Ma 29 lat i nadal tak robi. Miał szanse na idealny związek to zdradzał. Szkoda mi takich facetów, naprawdę. Nie wiem co oni mają w głowie:O

Gość Mashaa
Nie wiem i nie chcę wiedzieć czy sobie używał na boku..:O A wiecie co jest najgorsze? Że on należy do mojego kręgu znajomych i się spotykamy dość często. Nie chcę mi się na niego patrzeć czasami. A on wygląda jakby mu na mnie zależało i się tak zachowuje. Przystawia się do mnie i jest miły. Nawet jego bliski znajomy mi mówił, że go nigdy takiego nie widział. Że jakby się pierwszy raz zakochał. Ale skoro sex dla niego jest ważniejszy.. Pff...

Gość Error 666
Przyszły gwałciciel rośnie.. No popatrz.. Trzymaj się od gościa z daleka:P