Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellzazuszu

co zrobic z królikiem????

Polecane posty

Gość ellzazuszu

Królik miniaturka choc wcal;e na miniaturke nie wyglada ma 2 lata. mam juz go dośc bo czasem nawet 2 razy dziennie trzeba wymieniac mu trociny w klatce, smród w ten upał nie do wytrzymania. chyba go wypuszcze na jakąs łąkę!!!!!

Gość Pasztet zrób
Będziesz jedzenie na wolność wypuszczać :-O

Gość mleczna głupota
wypuśc smroda

Gość pqprotkarjh
smród po króliku jest starzny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tez tak miałam ze swoim zwierzakiem,

Gość gvdfbdzb
kolejna co chce sie zwierzecia pozbyc bo juz jej sie znudzilo... czlowieku pomysl zanim cos kupujesz bo to cos tez zyje i ma prawo zyc tak jak ty , a ty nie smierdzisz w lato jak sie spocisz???

Gość nie pitol mi tu
że sprzątasz dwa razy dziennie w jego klatce!!!!Miałam królika,sprzątane miał raz dziennie i nie było w domu nic czuć.Mieszkałam w bloku na poddaszu więc latem upał jak w piekarniku.Pytałam rodzinę,znajomych jak przychodzili czy coś im śmierdzi.Nic nie czuli.Więc po prostu ci się znudził i nie chcesz się już nim zajmować.Daj ogłoszenie na jakims forum,że oddasz w dobre ręce z całym oprzyrządowaniem.Na pewno się ktoś znajdzie.

Gość ggggggggggggggg
Krolik nie powinien siedzec w trocinach. Kup mu pigwę dla zwierzat, tak jak dla kota. Może to zneutralizuje zapachy. Moj ma sprzatane co kilka dni :O