Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martunia175

super klej na ostające uszy !! rewelecja!!!

Polecane posty

Gość martunia175

Jeśli masz odstające uszy i nie wiesz co z nimi zrobic a nie stać Cię na operacje zapraszam do kupna super kleju , dzięki któremu juz pozbędziesz się kompleksu !!! sposób uzycia: Pędzelkiem troszeczke kleisz tylne ucho i przylegasz je do głowy. Jak bedziesz chciał oderwać to chwytasz za ucho i odrywasz (nic nie boli) ale samo sie nie oderwie :) jak rano sobie przykleisz to na cały dzień starcza :) Ja rano sobie kleje i przed spaniem sobie odklejam :) 1 tuba starcza na 1 miesiac przy codziennym uzywaniu :) jak bedziesz miał jakieś pytania to śmiało pisz :) Wielkośc opakowania 7,5g z pędzelkiem - starcza na równy miesiąc przy codziennym uzywaniu. Mozna się kąpać i nie odklei się!(mówie o prysznicu) --nie wiem jak na basenie, gdyż nie uczęszczam i nie wiem (jak jestem to mam czepek na głowie). Stosuję go od 2,5 lat i nic mi sie nie stało ze skórą nawet nie piecze i jest to jedyny taki klej, gdyż każdy inny wywołuje podraznienia skóry. Sprzedałam juz kilkanascie sztuk i nikt do tej pory nie dostał żadnego poparzenia , swędzenia itp. Wszyscy są zadowoleni jak do tej pory. Klej jest bezpieczny. Należy zachować ostrożność gdyś srodek jest łatwo palny, należy chronić przed ogniem i wysoką temperaturą. Unikać kontaktu z oczami. cena 69zł informacje : martunia175@wp.pl

Gość
:D:D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool: :D:D:D:D:D:D:D:D:D