Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka w sierpniu...

pronovias 2010 - czy podoba Wam się ta suknia?

Polecane posty

Gość ta koronka wygląda
dziwnie, przypomina mi narzutke noszona przez starsze panie

Gość mlpoknbjiuhv
Całkowicie nie w moim stylu...

Gość hushhhhh
Masz na myśli Gabelę? :) Chciałam mierzyć, ale jeszcze nie było jej w salonie. Sama wybrałam tę: http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=16.saman Zresztą, po pierwszym mierzeniu sukien i trafieniu na Saman, mierzenie innych było tylko formalnością ;) A Gabela mi się podoba bardzo, choć faktycznie zastanawiałam się, czy ta koronka nie wygląda za bardzo "obrusowo". Musisz mierzyć, mierzyć, aż trafisz na tę jedyną. Powodzenia

Gość a mnie się bardzo podoba

Gość wspaniała ta sukienka
gratulacje sukienka jest prześliczna!!

Gość altowiolistka01
Wydaje mi się, że ta suknia ładnie wygląda na zdjęciu katalogowym, a w rzeczywistości może być różnie... Mierzyłaś ją? Tak z ciekawości, ile kosztuje?

Masz rację nie każdej pasuje taka suknia ale ja mierzyłam swoją (post wyżej jest fotka) i jak dla mnie idealna bo maskuje szerokie boidra i uda.No i przede wszystkim nie waży 5 kg jest lekka i przewiewna a w tym dniu to każda powinna postawić na wygode. :)

Gość mężatka w sierpniu...
dzięki za opinie to fakt,ta suknia na każdej dziewczynie wygląda inaczej... ja mam ciemna karnacje i czarne włosy i wygladam ponoć swietnie,z resztą dobrze się w niej czuję bo jest leciutka,poza tym maskuje niedoskonałości :-) a koronka nie wyglada jak obrus,tylko jak ręczny haft :-) bynajmniej po załozeniu w realu a mierzyłam jeszcze rybkę całą z koronki z długim trenem i wszystkie panie w salonie stwierdzily że w tej lepiej,rodzinka też suknię zamówiłam ,a jeśli chodzi o cene to najtańsza nie była najtańsza, kosztuje 4.000 zł,ale to pewnie też dlatego że to kolekcja na 2010 rok

Gość ja też mam
Mi przypomina firankę, którą mieliśmy w kuchni 20 lat temu:/ ale najważniejsze, aby Tobie się podobała:)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
taaa.. slicznie wyglada ta suknia, bo modelka na pol metrowym stołku stoi :O ładna sukienka ale trzeba byc naprawdę szprotką zeby ładnie sie prezentowac w takiej sukni