Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulla

jakie sa objawy zalamania nerwowego?

Polecane posty

Od lutego zyje w permanentnym stresie, studia, praca, problemy w sumie na kazdym polu...taki rok...od tygodnia mniej wiecej ciagle placze, nic mi sie nie chce, wybucham z byle powodu, najchetniej wyjechalabym gdzies daleko albo w ogole nie wstawala z lozka...calymi dniami siedze w domu, nie mam ochoty na spotkania z chlopakiem, na zakupy, spie do poludnia a potem zmuszam sie, zeby zalatwiac jakies sprawy...czy to moze byc zalamanie nerwowe?

Gość nie wylaczaj
ja tak mam od zawsze i mi z tym dobrze

Gość Erafat
gratuluję zdrowego trybu życia bez stresu i bez nerwicy, ale masz fajnie , też tak chciałbym :)

moj tryb zycia nie jest zdrowy...chodze spac o 4 i zapijam sie kawa:)

Gość kiedys ugryzłem
odstajce uszy

to co mam zrobic zeby mi sie poprawilo? nikt juz nie moze ze mna wytrzymac bo sie o byle co wydzieram

Bralam w lutym deprim, ale sie moi rodzice dowiedzieli i byla awantura. Chodzi o to, ze wszystko jest na mojej glowie, czasem dopada mnie w srodku nocy strach, musze wstac i np prasowac. Mam cala sina lewa reke, bo raz sie ugryzlam (to nie zart), tak bardzo cos mnie spielo. Ale wczesniej jakos dawalam rade, nie plakalam z byle powodu.

Mam, ale one zyja inaczej. Bawia sie jeszcze, rodzice daja im pieniadze. Nie rozumieja, czemu jestem taka nerwowa. Moj chlopak tez nie rozumie, mowi ze wymyslam.

Gość bezwzględnie skorzystaj
z porady psychiatry lub psychologa

Dzieki za odp. Chyba trzeba bedzie. Tak bardzo chcialabym spokojnie zasnac chociaz jedna noc.