Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karambaaaaaaaaaaaaaaaaa

moze mi to ktos wytlumaczyc?

Polecane posty

jak to jest, klepiemy biede gdyby nie pomoc dziadkow bylo by naprawde ciezko, a po przeliczeniu dochodow nie lapie sie nawet na 100 zl ze stypendium socialnego nie wspominajac juz o innych?

Gość blash hash hash
po przeliczeniu dochodow nie lapie sie nawet na 100 zl ze stypendium socialnego wlasnie tak, masz za duze dochody:)

wiem, ze z tego wychoi ze mamy za duze. mama nie pracuje jest na emeryturze tata nie pracuje jest na zasillku... liczylam na te 3 stowy na miesiac

jestu jakas ksiegowa? moze ja za duzo licze? moze trzeba cos odliczyc?

Gość hihihahah
a czemu stary jest nierobem, kurwa co za patologiczna rodzina stary ciagnie od Państwa i juz corci sie udzielilo juz chce cos od panstwa, a wziasc sie za robote i pozaperdalac troche a nie szlochac na forum, jebane nieroby

jak mozesz? moja tata ma prawie 60 lat, ciezko pracowal na budowie, teraz jest chory i czeka juz rok na rente ktorej nei moze dostac bo jest niby zdolny do pracy! mama tez jest schorowana! w ogole jka mozesz tak mowic, mam nadzieje ze dla ciebie los bedzie laskawszy niz dla nas, choc nie staram sie narzekac jest nam bardzo ciezko

Gość hihihahah
skoro jest zdolny to niech idzie do roboty a ie od Panstwa ciagnie, moj ma ponad 60 i zapierdala na 2 etaty aby nie łkać jak te nieroby, a Ty jako dobra corka tez bys sie wziela za robote a nie na Panstwo liczyla. Jak kurwa ma byc w tym kraju dobrze jak te wszystkie nieroby chcialy by tylko od Panstwa, renty, mopsy, zapomogi, ja pierdole zaorac to nieróbskie towarzystwo

jakby byl zdrowy to by pracowal, jest murarzem ma problemy z nerwami w rece, ma upuscic komus cegle na glowe? ma chory kregoslup. przeszedl 2 operacje i nie poprawilo sie. co moze ma sie przekwalifikowac w tym wieku? na sekretarke moze? ciekawe kto go zatrudni? jezdzi 2 razy w miesiacu do urzedu i pracy nei ma! a ja to co myslisz ze tylko na dupie siedze? jasne... bedzie potrzeba to zrobie wszytko zeby si eutrzymac na studiach

Gość hihihahah
karambaaaaaaaaaaaaaaaaa -> to nie siedzz bez sensu n a kafeterii tylko za jakas rozsadna robote sie wez i nie bedziesz miala powodow do skomlenia i brania od Panstwa, za jakiego chuja ja mam placic na nierobow, bo im sie dupy nie chce ruszyc tylko na kafeterii siedza chory kurwa kraj - zawsze to mowiełem ze dla nierobow powienien byc nakaz pracy a ja nie potrafia sobie znalesc to ulice sprztac przynajmniej bedzie czysto