Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnwiod

Ludzie nie sa tacy szczesliwi na jakich wygladaja na Naszej-klasie. Tak czy nie?

Polecane posty

Gość dnwiod

Tak mi kolezanka powiedziala. Ze ludzie daja takie zdjecia szczesliwe dla picu a prawda jest ze wiekszosc par sie kloci, zdradza itd. Co o tym sadzicie? Mi sie zdaje ze przesadza. Ja ze swoim jestem szczesliwa i dlatego daje zdjecia z nim:D

Gość vvss
łooo matko ale problem ja uważam, że to nie moja sprawa zdjęcie to zdjęcia, a życie to życie, a co napisać, że mąż (żona) zdradza itp.... tylko nie lubie jak ktos się chwali np. kupił samochód to 10 zdjęć

Twoja kolezanka ma racje oczywiscie zdarzaja sie pary szczesliwe, ale jednak kazdy ma jakies problemy niekoniecznie w zwiazku. Ludzie wyjezdzaja na wakacje a pozniej daja zdjecia zeby sie pochwalic i dowartosciowac, ale nie wszyscy. Niektorzy dodaja bo maja na to ochote a jeszcze inni po prostu chca sie pokazac i przylansowac. Ilu ludzi tyle opinii. Znam jednak pary ktore dodaja zdjecia a sa nieszczesliwi do konca i to nawet na zdjeciach widac troche

Twoja kolezanka ma racje oczywiscie zdarzaja sie pary szczesliwe, ale jednak kazdy ma jakies problemy niekoniecznie w zwiazku. Ludzie wyjezdzaja na wakacje a pozniej daja zdjecia zeby sie pochwalic i dowartosciowac, ale nie wszyscy. Niektorzy dodaja bo maja na to ochote a jeszcze inni po prostu chca sie pokazac i przylansowac. Ilu ludzi tyle opinii. Znam jednak pary ktore dodaja zdjecia a sa nieszczesliwi do konca i to nawet na zdjeciach widac troche

Gość kwiczrk
Prawda. Moja kolezanka kloci sie z chlopakiem non stop a zdjecia daja takie ze sie njiby tak kochaja na zaboj ze masakra