Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

strasznie boli po rozstaniu nie wytrzymam tego bólu.pomocy

Polecane posty

spotykalem sie z kobieta 7 miesiecy strasznie ja kochalem do tej pory ja kocham ja 28 lat ona 23 mieszkam w domku pare dni temu spakowala walizki i miala sie do mnie przeprowadzic do mnie a za dwa miesiace do nowego domu( pomagala mi wybierac rzeczy do mieszkania sypialnie ,podlogi itp ktorego teraz wykanczam mielismy dzisiaj wyjezdzac nad morze a za miesiac na wczasy zagraniczne mowila ze mnie bardzo kocha . w ostatnia sobote bylismy na malej imprezce po powrocie do jej mieszkania rodzicow zaczelismy sie klócic bo mialem jej kupic auto a ona chciala drozsze i taki inne drobne sprzeczki kazala mi wyjsc z domu w nocy a za pare minut pojawil sie kolega ktorego znam od malego sama do niego zadzwonila w niedziele mialem sie z nia spotkac o 22.30 u niej bylo ciemno wiec wszedlem na gore i slyszalem glosy siedziala ponownie z nim ponioslo mnie i zaczelem kopac drzwi twierdzila ze to gral telewizor oszukala mnie spotkalem sie na drugi dzien z tym kolego opowiedzial mi wszystko ze byl jak kopalem drzwi i ze przyjechal rowniez do niej dzien wczesniej przysiegal ze nie spal z nia wzielismy razem telefon i on zadzwonil do niej na glosnomowiacy i powiedziaal ze nie che byc ze mna tylko z nim zamurowalo mnie spotkali sie jeszcze wczoraj wyrazala sie do niego przez sluchawke kochanie szok i wielki bol dziisaj wyjechala nad morze z kolezanka rozmamwialem dziisaj z nia powiedziala ze chyba przyjedzie do niej ten chlopak(moj kolega) ze jest z nim a nie ze mna ale mnie kocha tak to boli a jesli do niej przyjedzie to juz na bank bedzie uprawial seks tak to boli mielismy takie plany nie spie juz 3 noce nie jem nie moge przestac o niej myslec z mojej strony ja zle zrobilem bo od kopania w jej drzwi rozwalilem drzwi jak rowniez markerem wymazalem jaj pietro ale za pare godzin wyczyscilem ponioslo mnie tak to boli tak cierpie nie moge normalnie zyc

przejdzie Ci a panna leciala chyba na kase i doila z Ciebie jak z mlecznej krowy :(

no cóz... tak to juz jest na poczatku zajmij sie czym moze, albo upij porzadnie :D

Gość lalineczka
na niezłą sukę trafiłeś. Chodzi jej głównie o kasę pewnie. Jak mozesz kochac kogoś, kto za twoimi plecami poszukał sobie innego? Ona cię nie szanuje, ma gdzieś i tylko cie wykorzystała. Nie można kochać kogos, kto robi ci krzywdę i kpi sobie z twoich uczuć! Pomyśl...ona nie zasługuje na twoja miłośc tylko na pogardę i wstręt.

ile mozna pic .tak bylo pieknie a tu bach poszla do mojego kolegi ktory ma dziecko bol jest najgorszy pol roku staralem sie latalem za nia jak glupi bylem dla niej bardzo dobry za nia nigdy jej nie zawiodlem

Daj sobie z nia spokoj...wiadomo,ze to bedzie ciezkie, jak kazde rozstanie, ale przebolejesz swoje, przplaczesz, przemczysz sie i ci przejdzie, nie martw sie.ta laska nie zasluguje na ciebie, co ona wogole odpierd...??

zrobila to perwidnie moga sie rozstac ze mna a nie w taki sposob bo to najbardziej boli

skoro tak z toba postapila to jest zwykla szm...!!!;/ przejrzyj na oczy kolego i zacznij myslec glowa a nie sercem!!

skoro tak zrobila, to masz juz odpowiedz kim jest..... sam sobie zadaj pytanie czy Ty moglbys zrobic cos takiego osobie ktora kochasz??-chyba nie! wiec masz odpowiedz, nie kochala cie i nie kocha cie!ludzie ktorzy sie szanuja i kochaja nie robia sobie takich swinstw!!nie zasluguje na ciebie, na marnuj czasu tylko do przodu

musisz pamietac, ze nigdy nie bedziesz z nia szcesiwy, na zawsze w twojej glowie zostanie to co ci wyrzadzila, i nie wiem czy moglbys jej w 100% pozniej zaufac, musisz sie wziac w garsc czlowieku i stanac na rowne nogi, wiem...rozstania bola, sama mam problemy...;/musisz sie ogranac, przebolejsz swoje ale z czasem zrozumiesz,ze tylko mogles sie osmieszyc wracajac do niej..;/;/;/

Gość NieWiemCzyWiem
Drogi Piotrku.. moze nie jestem najbardziej doswiadczona zyciowo osoba mam 21 lat ale.. mam chlopaka ma 23 lata kocham go nad zycie..jest dla mnie wszystkim..chce za niego wysjsc za maz urodzic mu sierociniec dzieci..kocham go..nie wazne czy jest zly,wesoly,zaspany.rozdrazniony..po prostu go kocham jest dla mnie wszystkim..nie wyobrazam sobie nikogo innego przy moim boku..jesli twoja dziewczyna nie kochala cie tak jak ja kocham mojego faceta to nie zaluj kobieta potrafi kochac na zaboj i mysle ze nie wolno ci isc na kompromis albo ktos cie kocha calym sercem albo wcale chyba nie chces byc kochanym w 29%.... pozdrawim i zycze powodzenia :)

Gość sercem.
Jak mozecie w takie bzdury wierzyc. Takie rzeczy to tylko na filmach sie dzieja. Prowokacja jak byk.

dokladnie!! jak ktos kocha to kocha na zaboj! na 100%!!! a nie w 29%;/ sam mozesz okreslic procent zakochana w niej!proste ze tak,to przeciez 100% .a ona?? tak na prawde to cie kocha

nie wiem czy komus az tak strasznie by sie nudzilo zeby wypisywac jakies zmyslone historie, a jak uwarzasz ze to istne bajki to idz stad, nie dla ciebie tu miejsce:) nie martw sie piotrek ja jestem z toba:):)

ej glowa do gory ! swiat sie nie konczy na lasce , ktora potrafila cie zdradzic z twoim kolega:)POTRAFILA CIE ZDRADZIC Z TWOIM KOLEGA!!!!!!!!!!!!!! to nie pogrzeb,tylko rozstanie, znajdziesz na pewno kobiete, ktora Cie pokocha , bedzie Cie szanowala

tak to bedzie najlepszy plaster .dzieki waz zaczynam myslec glowa a nie tylko sercem

po za tym ( wiem ze teraz to pewnie Cie niezbyt pocieszy, ale za jakis czas tak bedzie) CIESZ SIE ( dosłownie) , ze wyszło szydlo z wora i okazala sie kim i czym jest Twoja byla juz dzoewczyna juz po 7 miesiacach, a nie kilkunastu czy tez po paru latach!

tak bardzo kochalem ze pojechalem ponad 600 kilometrow za nia nad morze gdy bylem na miejscu zadzwonilem z inego numeru do niej gdy odebrala to zaraz sie rozlaczyla wiec nad morzem bylem zaledwie godzine i znowu powrot do domu

Gość monika...
przestan za nia latac, jak nie bedziesz sie odzywac to moze zateskni sie zastanowi gdzie jestes i co sie stalo ze jej w tylek nie wchodzisz... chyba ze ma cie totalnie gdzies -to wtedy jej tylko ulzy, cazkolwiek mysle ze prawdopodobnie sie jeszcze odezwie o jakis prezencik - nie badz glupi ona Cie nie kocha jej poprostu wygodnie z Toba byc.. a tego ci Ci zrobila nigdy nie zapomniszi bedziesz tylko czekal na kolejna 'mila' niespodzianke