Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzz

kurde ale gorac niech jakas dziewczyna domnie napisze cos milego

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzzzz

Gość piekny ROMAN
chodź malenki,ochłodzimy sie :D

Gość józio
jak chcesz to ci zrobie loda a pozniej ty mnie:D a potem zamoczymy sie w kakałku :D

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
dupku wez slownik i przeczytai kretynie co znaczy cwel gowniarzu zarobote bys sie wziol a nie nakfae glopoty piszesz biedaczku

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
leszczyki skasowalbym was w sekund 5 wiec niewiem czemu pisecie ha

Gość podszyw podszywowaty
cwel Z Wikisłownika – wolnego, wielojęzycznego słownika Skocz do: nawigacji, wyszukiwania cwel (język polski) wymowa: znaczenia: rzeczownik, rodzaj męski (1.1) pot. potocznie pogard. pogardliwie niemądry mężczyzna, głupek (1.2) gwara więzienna mężczyzna zmuszany do odbywania oralnych i analnych stosunków homoseksualnych, zwłaszcza w więzieniu (1.3) pot. potocznie rzad. rzadko mężczyzna świadczący usługi seksualne homoseksualistom odmiana: przykłady: (1.1) Co za cwel z ciebie! (1.2) Wczoraj wydupczyłem jednego cwela! (1.3) Mój kumpel jest cwelem na Dworcu Centralnym. składnia: kolokacje: synonimy: (1.1) frajer; (1.3) kurwa antonimy: wyrazy pokrewne: rzecz. rzeczownik cwelik, cwelownia; czas. czasownik cwelić, zcwelić, przecwelić; przym. przymiotnik cwelowaty związki frazeologiczne: etymologia: prawdopodobnie z niemieckiego Schwul (pedał, homoseksualista) albo z niemieckiego Schwelle (podkład kolejowy) uwagi: tłumaczenia: (1.1) zobacz listę tłumaczeń w haśle → głupek (1.2) zobacz listę tłumaczeń w haśle → pedał

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
józiu czy miałes na mysli czekoladowa kapiel z bąbelkami ? :D

Gość józio
józio chce loda w czekoladzie

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
dzieki za opisanie slowka cwel:) nowlasnie glopki juz wiecie co to slowo oznacza bo kolega skorzystal ze slownika wiec biedaczki spadac do piwnicy bykom jaka chustac ha:D

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
W upalne lato założywszy na głowę lekko przechodzoną oponę zimową od seicento i solidnie się obsypawszy sezamem odwiedzam okoliczne piekarnie proponując swoje usługi jako chodzący precel.

Gość maniek kurcydupa
chce bys mi obiągnąl laske :-)