Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lets try to explain

czy mozna poznac fajnego faceta na czacie?

Polecane posty

Gość lets try to explain

zaczynam szczerze watpic:) Nie wiem jak laski poznaja wartosciowych mezczyzn na czacie:) Wiekszosc rozmow dotyczy seksu, wychodzi na jaw chamstwo ..brak znajomosci podstawowej ortografii...plycizna umyslowa a jak juz nagle trafia ci sie rozmowca na poziomie, wymieniasz sie numerami gg, rozmawiacie na tym gg...juz pojawia sie mysl, ze to jakis music byc super facet to nastepnego dnia milczy...o co chodzi?

Gość hehehehahaha
Skoro milczy, to Ty nie jesteś fajna...

daj mu troche czasu, moze sie odezwie, nie badz nachalna, moze zateskni :)

Gość joozio
fajni nie siedza na czacie. a jak juz siedza na kafeto tylko dlatego bo sie nudza w pracy i prubuja uswiadomic w czyms dziewczyny

Gość lets try to explain
Ale to nie chodzi o to ze jestem nachalna:) Zazwyczaj wiekszosc rozmow koncze po kilku-kilkunastu minutach bo poziom rozmowy jest zenujacy ...kto bywa na czacie to wie o czym mowie:) Bardzo rzadko zdarza sie abym sie z kims wymienila numerami gg, wrecz raz na ruski rok:) No i tak z jednym facetem gadalam po czacie na gg, przegadalismy pol nocy...nigdy sie tak nie wciagnelam, on tez nie...a nastepnego dnia milczal:P nawet nie zaczepil ,to ja tez nie...ok moze cos ze mna nie tak...

Gość hehehehahaha
To był sarkazm... Moim zdaniem - przestań szukać facetów na czatach.

Gość joozio
po prostu na drugi dzien zona juz wrucila i nie moze o bzdurach gadac z malolatami tylko musi zrobic pranie i umyc naczynia

Gość lets try to explain
no i przestane chcoiaz czesto ci poznani w realu niczym sie nie roznia od tych z czata....przerazajace

Gość Maciek____
Myślę, że jestem zupełnie normalny i nazupełniej normalnie poznałem fantastyczną kobietę, w któej się zakochałem bez pamięci i z wzajemnością. Błędów ortograficznych nie toleruję, a tamten związek (mimo odległości 450km) - wspominam jak coś, co mnie zupełnie odmieniło już na zawsze

Gość lets try to explain
Nisziki a czym sie rozni czy poznam faceta w realu czy na czacie? Rownie dobrze i ten i ten moze sie okazac pacanem :)

Gość panna zz czatamataaa
Ja tez czesto siedzialam na czacie.Poznawalam facetow ale zawsze to niebylo to.Alemiesiac temu poznalamfajnego faceta.1 spotkanie po tyg. od poznania.A dzis juz jestesmy para.I jest dobrze.Mieszkamy w tym samym miescie.10 min, drogi samochodem.Widujemy sie codziennie.

Jeśli ten "następny dzień" to dziś to mógł pójść do pracy :P Jedno niepowodzenie i już sie poddajesz? Poza tym oprócz pokoi erotycznych są tematyczne i ogólne :P Jeszcze zastanów się nad nickiem, bo jeśli to jest "milutka_ela" albo "młoda_chętne" to nie dziw się, że wszyscy o seksie :) Moiżna poznać wartościowe osoby na czacie.

Gość hehehehahaha
Oczywiście w realu i na czacie można spotkać pajaców, ale w realu łatwiej ich rozpoznasz, na czacie łatwo jest grać...

a widzisz rózni się bo jak poznajesz kogos jak Ty to nazywasz w realu to wiesz z kim masz do czynienia, a na czacie kazdy moze sie podac za kogo chce, mozesz nawet isc i podać sie za 40 letnią rozwódke,i kto bedzie wiedział ze kłamiesz? nikt..;] i w ten sposób potencjalnie zbajerujesz jakiegos 40-latka;] na zywo nie przeszedł by ten numer, co jest dowodem na to ze internetowe znajomosci nie są tym czego tak naprawde szukaja tam ludzie, podający swoj wiek i cele, nie mowie ze wszystkie tego rodzaju zródła są złe, no ale czat ?? ;]

Gość ja poznalam_wiec mozna
Jak wyżej :) :) Poznałam na sympatii, jesteśmy ze sobą już pare miechów. Przystojny, wesoły, inteligentny, dobry hehehee :) Ma tam jakieś wady ale ludzkie wady :) Trafiła kosa na kamień i już :)

Tak jak mowila Niszki, calkowicie sie zgadzam... taki cwaniaczek zbajerowal mi przyszla zone... i tak sie bujnela w nim ze odeszla :(((

i widzicie co się na czacie robi? bajeruje.. tarysman potwierdza;]

Gość mokre oczy22
Najlepiej jak najszybciej się spotkać w realu.. bo na gg możne być zupełnie kimś innym niż w rzeczywistości, więc lepiej od razu się przekonać... ja spotkałam kolesia który był na początku miły.. mówił że mu o seks nie chodzi a później jak ja nie chciałam to mnie olał.. chłopaki z czatu to specyficzny typ..albo jakieś sierotki, co same sobie nie mogą dać radę, albo cwaniaczki, które nie chcą tracić czasu na chodzenie po imprezach i zarywanie, więc poznają przez czat, bajerują, umówią się parę razy,,, a i tak chodzi tylko o szybkie zaliczenie.. wiec uważaj, .żebyś potem nie żałowała...