Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrektor hotelu

czy zachowanie jej bylo ok ?

Polecane posty

Gość dyrektor hotelu

spotykam sie pare razy w miesiacu z kobieta na seks w motelu. Jestesmy ze soba prawie cala noc. Ona nie stosuje antykoncepcji i oboje nie lubimy gumy. Dlatego ja wyskakuje w ostatniej chwili. Wczoraj jechalismy w ten sposob ze ona lezala na lozku z podniesionymi nogami a ja kleczalem na podlodze. Jak zawsze wyskoczylem ale tak ze nie zdarzylem zlapac go do reki. Wyskoczyl jak sprezyna z jej ci... i momentalnie wystrzelil sperma w sciane i jej twarz. Ona wstala umyla sie ubrala i wyszla. Powiedziala tylko ze jestem powalony. Kochamy sie po francusku i ona jest w tym mistrzynia lacznie z polykaniem i wylewaniem na twarz i biust. Wyszla w srodku nocy z motelu. O co jej chodzi ???

Gość pocąca się cipka
trudno zrozumiec kobiety

Gość Dr . VizeV
o pieniadze

Gość dyrektor hotelu
ma jak lodu

Gość MAŁRYCY
Pewnie uznala to za deklaracje Twoich uczuc, a to pewnie mial byc zwiazek oparty na jebaniu. Tak wiec, wystraszyles ja! Jestes pojebany, zjebales takie ruchanko ehhh. Pierdolony romantyk.

Gość sddhKASHGgsljk
NIE NO NIC!!! TYPOWY KUREWSKI FACET, STRZELA JA PO TWARZY SWOIM OCHYDNYM NASIENIEM I MYSLI ZE JEST OK :o

Widocznie zniesmaczył ją widok ściekającej ze ściany spermy. Lub nie chciała być obciążona, kosztami remontu pokoju.

A może jej chodziło o to, że tak przedłużałeś i wyszedłeś z niej w ostatniej chwili. Że tak ryzykowałeś. Że powinieneś wyjść z niej wcześniej? :(

Gość dziwne pytanie
najlepiej zapytac o to partnerkę

Gość gggggggggghhhhhhhhiiiiiiiii
Oczywiście że ją wkurzyło to że wystrzeliłeś jej na twarz! Wiesz,to jest takie wkurwiające,sama to przeżyłam nie raz,rozmazany makijaż,posklejane rzęsy itd! Nie dziwię jej się że wyszła!