Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcieeee

czy każdy lekarz da ciężarnej l4

Polecane posty

Gość pomóżcieeee

Prosze o pomoc, bo nie wiem jak z tym jest. Czy to prawda, że od 13 tygodnia można iść na l4 do końca ciąży? Czy kobieta sama decyduje, czy chce pracować, czy może lekarz o tym decyduje

z lekarzami bywa roznie - jedni nie wypisuja l4 dopoki nie ma takiej potrzeby inni chetnie jak tylko sie o tym wspomni

Gość a co pracowac się nie chce
?? jeszcze się nasiedzisz w domu aż Ci to bokiem wyjdzie... A póżniej się wszyscy dziwią czemu pracodawcy nie chcą zatrudniac młodych mężatek :O

Gość pomóżcieeee
Czyli nie wszyscy czętnie dają - rozumiem. Pytam, bo 1 ciążę miałam zagrożoną i cały czas byłam na zwolnieniu. Teraz na wychowawczym zaszłam w 2 ciąże i chcę przejśc na l4 tak, żeby dostawać coś miesięcznie no i właśnie nie wiem, czy każdy lekarz pozwala decydować o zwolnieniu

Gość pomóżcieeee
A co cię to interesuje. Nie wiesz gdzie pracyje, w jakim stresie. Sorry ale to moja sprawa, najwidoczniej nie masz pojęcia o stresującej pracy

Gość a co pracowac się nie chce
a przerwałaś wychowawczy i wróciłaś do pracy?

Gość pomóżcieeee
hej wieśniaczko wypad z mojego tematu. Takich takstów nie potrzebuję. Umoralniaj samą siebie za skandaliczną kulturę, a nie mnie za to, że chce w pełni decydować o swoim życiu. Najwyraźniej nie jesteś matką, więc zmień tematykę forum. Żegnam :)

Gość jeszcze matka nie jestes
Tylko rozkapryszoną ciężarówą.

Gość pomóżcieeee
Jesteś żałosna. Będę się zwalniać, żeby nie wykorzystać należących mi się praw i w tym zwolnienia podczas ciąży. Skoro mam takie prawo, to je wykorzystam, każda kobieta na moim miejscu zrobiłaby to samo. Już ci powiedziałam, że ty nie jesteś matką, albo w ogóle kobietą

Gość czy chodzi o te lalki
Cyt: Jesteś żałosna. Będę się zwalniać, żeby nie wykorzystać należących mi się praw i w tym zwolnienia podczas ciąży. Skoro mam takie prawo, to je wykorzystam" To nie stękaj, idź do tego lekarza i to mu powiedz, ze masz takie prawa i musisz je wykorzystac. Pomędrkuj u niego a nie a necie, może jak lekarz okaże się matką to cię zrozumie, skoro nikt inny nie potrafi :O