Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżka.a.a

Która z was chciałaby pójść na randkę z ideałem?

Polecane posty

Gość koleżka.a.a

W obecnych czasach ideał nie leni się, nie obija tylko ciężko pracuje a także studiuje. Najlepiej kilka fakultetów. Tak? Tak. A więc mam na myśli młodego faceta, który od poniedziałku do piątku od rana do wieczora pracuje, w 1 i 3 weekend miesiąca studiuje jeden kierunek a w 2 i 4 weekend miesiąca drugi kierunek. Tak więc na randki mógłby się z wami spotykać (również w zimie, kiedy noc zapada wcześnie) załóżmy w dni powszednie lub weekendy o jakiejś 20:00 lub 21:00. Odpowiadałoby wam to? Nie wiem, a może to jest w obecnych czasach normalne i właśnie tak wszyscy robią? Pytam, bo właśnie kończy się w moim życiu okres, kiedy miałem wolne weekendy, z którego to powodu czułem się jak ostatni nierób i miałem wyrzuty sumienia słuchając o tych wszystkich pracowitych osobach. Nie wiem tylko jak wszystko pogodzę (w zasadzie już wiem, że z wielu rzeczy będę musiał zrezygnować, może np ze związków) i czy wytrzymam...:)

Gość koleżka.a.a

Gość koleżka.a.a
jest tam ktoooooo?:)

Gość krowiasta
chyba masz problem :P

Gość koleżka.a.a
krowiasta chciałem właśnie porozmawiać:)

Gość krowiasta
no to dawaj :)

Gość koleżka.a.a
ja już dałem:) Całkiem spory tekst walnąłem:) Dla wielu aż za spory, żeby go przeczytać:) Więc może Ty powiedz co o tym sądzisz?:)

Gość fsdfsdfsd
problem to mam ja:20kg wisni w skrzynkach do przerobienia a juz 24-ta:(... wieeeeeem,wieeeeeeeeem...nie siedz tu tylko spierda...j robic te wisnie...zieeew....

Gość krowiasta
coz.. sadze iz idealem nie jestes,bo takowych nie ma ;) a ten nadmiar zajec moze byc nawet postrzegany jako jedna z wiekszych wad .. a zastanawiam sie , czy Ty w ogóle masz jakies zycie prywatne ?:)

Gość fsdfsdfsd
aha,co do tematu:nie marudz..nie Ty pierwszy i nie ostatni....

Gość fsdfsdfsd
albo....zmien towarzystwo....bo ktos lub cos ma na Ciebie zly wplyw:) wyluzuj....

Gość jkmjipjiopjiop
mój ideał studiuje 2 kierunki ale dziennie ;) raczej nie pracuje bo byłoby to w zasadzie prawie nie możliwe, ale aktywnie spędza czas w wakacje, poniekąd na pracy .. z takim to bym się umówiła :classic_cool:

Gość koleżka.a.a
hmm:) ciekawe, ciekawe:) Przemyślę:)

Gość jkmjipjiopjiop
ja nawet taki ideał znam ;) .. swoją drogą mam ambicje sama stać się kimś podobnym :D ale to jakoś tak za rok np ;)

Gość krowiasta
a co do Twojego pytania, to niekoniecznie jest to normalne , ale robi tak coraz wiecej osób- wiec takze i dlatego nie jestes idealem :P

Gość fsdfsdfsd
jesli tak mialaby sie kleic rozmowa na tej naszej "randce'to(jak to mowi mój sasiad):JA PODZIĘKOWAŁ:).

Gość Tylko sportowy tryb życia
To jest wyścig szczurów a nie ideał ;)