Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bara bara 84

Przydala by sie panna 18-23 lataP

Polecane posty

Gość Bara bara 84

Panna poszukiwana.. Wymagania sa niestety dosc ostre.. brunetka z brazowymi / piwnymi oczetami, wzrost ok 170-175 cm, wagi nie wiecej niz 53-57 kg- zaleznie od budowy ciala. Musi miec wysoki temperament seksualny.. mam dosc slabych i wiecznie "zmeczonych" kobiet-.- Aha musi zamieszkiwac w Łodzi na stale.. Podszywaczom mowimy nie.. kiepskim imitacja w/w typu kobiet dziekujemy! Spalone solary, przezarte przez kosmetyki..NIE! Ps. jesli nie miewasz orgazmow.. wogole nie pisz.. nie bede grzmocil, staral sie i sie nad Toba pocil by nie ujrzec jak szczytujesz.. -tyle!

Gość choreoanimator
Idź do burdelu, cwelu.

Gość Bara bara 84
Cwel Cie robil:) Problem polega na tym.. ze calujac taka nie chce miec wrazenia, ze caluje sie z kims Twojego pokroju..- czytaj. kims, kto mial w ustach pol srodmiescia..:)

Gość Przydałaby
pisze się razem durny ignorancie!

Gość Bara bara 84
Nie masz nic ciekawego do napisania- nie pisz wcale! Juz dawno byly przeprowadzone badania.. i wyszlo z nich,ze podszywy jak i przyczepianie sie do bledow w pisowni wynikaja z braku zaspokojenia seksualnego.. tudziez z malych rozmiarow czlonka- wspolczuje Ci :) Najsmieszniejsze,ze gdyby wprowadzone tutaj zostaly konta imienne- malo takich wypierdkow by sie wogole odezwalo.. a szkoda, zycie bylo by przyjemniejsze bez takich ciot co na kazdym kroku probuja pokazac, ze sa nie wiadomo jak lepsi od innych:)

Gość choreoanimator
Ma bite est plus grand de votre cerveau. Allez manger ma merde, petite pute. Tyle mam Ci do powiedzenia.

Gość Bara bara 84
choreoanimator- Myslisz, ze jak mi polecisz od malych dziwek po francuzku.. to zrekompensujesz sobie tego flaczka w spodniach? Jestes na Polskim forum- pisz po polsku! Tez moglbym w 2 innych jezykach Ci nawrzucac.. ale po co? Nie mam kompleksow hehe Gon sie leszczu! Tyle mam Ci do powiedzenia:)

Gość choreoanimator
Pisze się "po francusku". Najpierw naucz się wrzucać po polsku, a potem myśl o innych językach. Ignorancie.

Gość Bara bara 84
A ja myslalem,ze juz glabie skonczyles w poprzedniem wpisie?:D Widac te 7 cm w majtkach naprawde Cie boli :) Rozumiem..ze jesli napiszesz cos ponownie to masz mniej tak? Ok- iloscia wpisow w moim temacie pokaz o ile cm mniejszego masz czlonka niz wytypowane 7 cm.. ok?:) Zlosnica- milo, ze sie udzielilas:) Pozdrawiam

Gość choreoanimator
Dajesz ogłoszenie, jak tania dziwka, to jak mam to zinterpretować. A od Twoich durnych teorii to mi nic nie ubędzie. Zaczynasz pyskówki jak przedszkolak.

Gość FacetZjajami
I co z tego, ze nie zwraca uwagi na to czy popelnia bledy piszac? Rany.. naprawde czasmi jak czytam to forum to mi sie rzygac chce.. Wychodzi na to, ze juz sobie koles nie moze zalozyc tematu mimo, ze najwyrazniej czuje sie samotny O.o bo mu zaraz jakis pseudo yntelygentny dzieciak znajacy jedna "wysublimowana" obelge hehe bedzie wytykal pisownie O.o Rany znajdzcie sobie jakies zycie!! Ps. to nie miejsce na szukanie laski~! Ps. 2. Zamiast walic konia z radosci, ze komus sie wytknelo blad proponuje red tube~! ps. 3. Zal!

Gość kolalola
:-D no dobra koleś, fajnie że masz wymagania, to też dobrze że ostre... no ale...piszesz, jakbyś na Majorkę co najmniej zapraszał, albo dom z basenem chciał pannie budować.... niby to taki zaszczyt ma spotkać wybrankę, tak???

Gość ja przed chwila odprowadzalem
pania do domu, wlasnie konczyla 23 lata, bardzo seksi byla

Gość choreoanimator
W sumie to właśnie o to mi chodzi, że koleś traktuje kobiety jak szmaty. Idę stąd.

Gość lukasssszzzz
hehe popieram. te wszystkie oszołomy co poprawiaja cudza pisownie to maja naprawde problem z samym soba... delikatnie ujmujac a co kurde nie mozna zalozyc sobie tematu jaki sie chce? co moze cenzure tempaki chcecie zeby wrociła???

Gość choreoanimator
FacetZjajami: Jak chcesz dawać dobre rady, to zapamiętaj, że "pseudoynteligentny" pisze się razem. Nie papram się w gównie, bo śmierdzieć zacznę. Dobrej nocy.

Gość Bara bara 84
6cm?:D Masz racje jak cos tak male to fakt.. nic nie ubedzie:) Tania dziwka to najwyrazniej jakas bliska Ci osoba.. To moj temat i nie zycze sobie takich burakow jak Ty tutaj! Nie prosilem Cie o jakakolwiek wypowiedz w moim temacie.. a jednak jako pierwszy sie wypowiedziales i to w jakze dziecinny sposob: Idź do burdelu, cwelu."

Gość kolalola
tu nie chodzi o to, co można a czego nie. jak ktoś pisze, że szuka panny i ma "ostre" wymagania to jednocześnie powinien pokazać że i on coś sobą prezentuje. no chyba, że się naiwnie myśli, że ładne, zgrabne, wysokie i młode brunetki tylko czekają , aż jakich nieuk na kafe zaproponuje im seks :-O

Gość choreoanimator
Moje ostatnie słowo: w burdelu najłatwiej będzie Ci znaleźć swój ideał, więc moja rada była jak najbardziej na miejscu.

Gość kolalola
też tak myślę! tylko w burdelu autor będzie mógł mieć te swoje oczekiwania nie prezentując sobą nic w zamian

Gość Bara bara 84
Kolalola- dwie rzeczy- pierwsza dlaczego nieuk? Skoro jestem wlascicielem mlodej ale prezacej sie wlasnej firmy, ukonczylem studia pare latek temu i 2 lata mieszkalem za granica zdobywajac kapital i doswiadczenie, ktore wykorzystuje dzis?? To, ze wypadlem z obiegu w Polskiej pisowni nie znaczy, ze nieuk Druga sprawa.. dlaczego temat zalozylem tutaj? Bo mam dosc tych wszystkich lafirynd, ktore znajac moja pozycje lapia mnie za.. no wlasnie- nie chce laski, ktora leci na moje konto;/ Ale widze, ze Jak na typowa przedstawicielke plci pieknej- nie interesuje Cie nic poza tym ile facet moze na Ciebie wydac kasy heh.. coz- place wymagam.. widocznie ejstem na zawsze skazany na zwiazki z pustymi blacharami;/ Chore cos~ 4cm:D Ty to musisz miec naprawde wieli bol jak go szukasz zeby sie odlac:D

Gość FacetZjajami
A ja sobie z Toba gowniarzu chetnie poobrzucam sie mieskiem:D I wyobraz sobie,ze nie jestem wybredny w kierunku takich zakompleksionych malych ciot jak Ty, ktorych najwiekszym i jedynym jak widac atutem jest poprawna pisownia hah:) Swoja droga nie wiem czy zauwazyles.. ale ten temat smierdzi o dziwo poprzez Twoja obecnosc O.o To Ty wlazles tutaj nie proszony.. to Ty obraziles zalozyciela w pierwszej wiadomosci, mimo ze ma prawo zakladac temat jaki mu sie podoba na publicznym forum i napisac to z taka iloscia bledow ( ew. literowek, ktore nomen omen sie zdarzaja ale masz za maly rozumek przycmiony wlasna nieomylnoscia i wspanialoscia by to zrozumiec i byc odrobine tolerancyjny) jaka mu sie spodoba! A ja mam dosc czytania wypocin yntelygentnych malolatow i obrazania ludzi na tym durnym forum tylko dlatego, ze nie podpisuja sie wlasnym nazwiskiem pod swoimi slowami.. Jestes pospolitym tchorzem i tylko tym jak wiekszosc podszywaczy i rzucajacych miesem tutaj.. I takie ciecie jak Ty sa tutaj najmniej potrzebne- gowno wiecie o swiecie i tylko na pisowni sie znacie- to robcie co macie robic i zostanie prawiczkami do chociazby 40 lat a pozniej jak w tym filmie o 40letnim prawiczku zakladajacie gume na duzy palec u nogi xD Aaa i z tego co widze i tekstow tego co lubi bara bara- Masz 5cm(odjalem za kazdy wpis po 1cm jak zaproponowal O.o)

Gość kolalola
:-D :-D nawet gdyby ta twoja fantazja była rzeczywistością..... no widzisz! sam doszedłeś do tego, że najlepiej Ci będzie w burdelu ( "płacę-wymagam") n ale dobra, pobawmy się w fantazjowanie i przyjmijmy, ze to co piszesz, to prawda... jak widać, coś z Tobą nie tak, skoro nie umiesz na nic innego złowić laski tylko na tą twoją kasę...

Gość FacetZjajami
Sorry 4cm :)

Gość qaswe212
rocznik 84 a już kilka latek temu studia ukończył...cóż za spryciarz :-P aż dziw bierze, że w realu panny nie potrafi wyrwać

Gość Bara bara 84
A powiedz mi co za przyjemnosc gdy czlowiek dba o siebie, jezdzi calkiem niezlym samochodem, lubi wyjscia do lepszych klubow.. ale jego swiat jest ciasny i dosc zepsuty.. w wiekszosci skladajacy sie z dzieciakow bogatych rodzicow albo jak ja nowobogackich, ktorzy sa uwazani za wogole odrzut jakis wszystkiego;/ Spotykam tylko materialistki od ponad roku.. moze poznac ladna calkiem sympatyczna kobietke gdziekolwiek, ale ona natychmiast gdy tylko po 2-4 spotkaniu widzi, ze do biednych nie naleze zupelnie inaczej zaczyna sie zachowywac.. wrecz co druga kobieta z ktora sie umawialem ostatnio wiecej niz raz zaczynala snuc plany gdzie ja zabiore na wakacje- podpowiem wszystko bylo wlasnie w typie majorek itp.. Coz.. zepsuliscie moj temat gdyz chcialem byc wreszcie traktowany jak czlowiek a nie maszynka do robienia kasy.. nie jako ktos, kto ma zadbane cialo i kase.. Ale jako ktos kto ma takze uczucia i jest czyms wiecej. Mozesz takze zapytac dlaczego okreslilem wymagania- poniewaz jestem w stanie zapewnic takiej kobiecie dobry byt wiec zaznaczylem z gory, jakie kobiety mi sie podobaja- naturalne brunetki o piwnych oczkach, szczuple i nie zniszczone solara czy tapeta z duzym temperamentem.. to duzo?

Gość kolalola
temperamentem seksualnym kolego :-) wiec przestań teraz wciskać bajki o uczuciach. założyłeś ten temat i napisałeś jasno , jaka panienka Ci potrzebna i do czego o tej niby kasie też sam zaczołeś nudzić, wiec po co ta gadka o zmęczeniu postrzeganiem przez laski przez pryzmat pieniędzy???

Gość kolalola
za dużo "przez" mi wyszło , uupsss :-)

Gość Bara bara 84
qaswe212~ Dwa latka to wiecej niz jeden rok prawda? Czyli skoro wiecej niz jeden= kilka:) I nie chodzi o to, ze nie moge wyrwac.. mialem byc anonimowy i poznac kogos w inny sposob.. Ale dzieki bo ogolnie juz nic z tego nie wyszlo;/