Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My name is Luka

Problemy w związku

Polecane posty

Mam problem z moim facetem.Otóż od dłuższego czasu zauważyłam że bardzo się od siebie oddalamy,kłótnie są non stop:( o to że go bardzo często nie ma w domu.Wychodzi do kumpla wieczorem a wraca prawie nad ranem czasem nawet o siódmej.Grają całą noc na kompie albo grzebią przy nim.Co do tego to akurat wątpliwości nie mam,nie zabraniałaby mu wychodzić do niego gdyby chodził w dzień i wracał o przyzwoitych porach,ale On około dwa razy w tygodniu tak wychodzi.Twierdzi że nie pije i nie robi nic złego więc może tak postępować.Ja prawie za każdym razem się wściekam wyzywam go i wyklinam,do tego mnie doprowadza :( Na dodatek to On jest obrażony za i mówi że go nigdy nie przepraszam,a to chyba On powinien za to łażenie po nocach.Czuję że oddalamy się od siebie.Nic mnie przez to nie cieszy :( Mam go dosyć.Tym bardziej że sex też jest sporadycznie(przez te kłótnie) Jesteśmy razem 9 lat, jesteśmy młodzi i czuję że marnuję sobie najlepsze lata :(

Gość racjaa
masz rację to on pownien Cie przepraszać, to że nie pije w tym czasie to nic. Tylko p co być w związku skoro woli caly wolne czas, wieczory i nocki poświęcać dla kumpli i komputera jasne, ze czasami tez musi się z nimi spotkać, ale nie tak często jak mówisz, jesteście młodzi po ile macie lat?

Też mu mówiłam że nie ma problemu żeby nie wychodził,tylko żeby wracał o przyzwoitej porze,ja też wychodzę czasami.Dawniej wychodziliśmy razem,teraz osobno...Mamy po 26 lat

Gość racjaa
musicie przeprowadic poważna rozmowe i albo wóz albo przezów, wszstko jest do uratowania, tlko nie można mu tego pobłażać a on tez musi to zrozumieć powiedz mu jak źle sie z tym czujesz, nie krzywcz nie wyklinaj, to nie pomoże, musisz pokazać jak Ci źle jak przykkro że niechcesz iedziec sama w domu..

Do kolegów leci jak na skrzydłach,ale żeby ze mną gdzieś wyjść to zawsze robi jakieś wymówki.Do tego doszło że już się przyzwyczaiłam sama wychodzić z kumpelą na piwo...

Gość racjaa
umów się z nim na jakieś wyjście wtedy gdy on tego będzie chciał. a poźniej.. wystaw go powiedz że masz coś ważniejszego i spęd noc u kumpeli tak jak on to robi, On musi poczuć to co T inaczej nie zrozumie

Jak się uspokoję to mu mówię że jest mi zle,przykro i że oddalamy się od siebie.Nie potrafi ze mną spokojnie porozmawiać tylko twierdzi że zawsze przesadzam.:( Nie wiem już nawet co mnie z nim łączy.Był czas że chciałam go zostawić jak jeszcze nie mieszkaliśmy ze sobą,znalazłam bratnią duszę,nie żaden romans rozmawialiśmy po 8 godzin dziennie,a On mi to do tej pory wypomina,i twierdzi że jestem gorsza od niego :(