Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaakreconaa

Krecone wlosy wysokie czolo Jaka fryzura?grzywka?

Polecane posty

Gość zaakreconaa

potrzebuje odmiany Mam krecone wlosy ale nie baranka Od lat wygladam tak samo W tej chwili mam wlosy do ramion mocno pocieniowane Zastanawiam sie nad grzywka Moze wlascielki kreconych wlosow mi doradza?

Gość kreciolka
mam ten sam problem :(

Gość kreciolka
z grzywka jest ok ale musialabys codziennie prostowac bo polokowana wyglada nieciekawie

Gość zaakreconaa
najgorsze jest to ze nie mozna sie jakos fajnie obciac bo efekt jest zawsze ten sam Nie wiaze wlosow bo mam odstajace uszy:( nienawidze siebie

Gość kreciolka
Ja mam to samo :D:D Kurcze tyle nas łączy :P Tez mam odstajace uszy wysokie czoło:P I po kazdym wyjsciu od fryzjera efekt ten sam :D powiem ci ze ja tez dlugo zastanawielam sie nad grzywka zrobilam ja i nie zaluje ale duzo roboty bylo z tym prostowaniem. Mozesz spróbować. W razie czego zawsze możesz spiąć wsuwką.

Gość zaakreconaa
:) chyba kreca sie nam wlosy zeby zakryc uszy:) Masz grzywke? super Ja sie bardzo boje bo mama i siostra mi odradzaj a ja strasznie potrzebuje zmiany

Gość kreciolka
tytlko musialabys ja prostowac

Gość zaakreconaa
moge prostowac Tylko zastanawiam sie czy bedzie dobrze We wtorek przejde sie do fryzjera i zobacze co mi poradzi Nie znam zadnerj fajnej i dobrej fryzierki i nie bardzo im ufam

Gość zaakreconaa
wklejac zdjecia

Gość ghjkl
tez mialam problem,i ciagle te sama fryzure,ale pare lat temu scielam na boba .teraz mam bombkę i jestem zadowolona.Suszę suszarka z dyfuzorem z glową opuszczona w dół.W międzyczasie probowałam oczywiście innych fryzur,ale wszyscy namawiali żebym wróciła do poprzedniej czyli bombki lub boba.

Gość zaakreconaa
boba w kreconych wlosach? a nie masz wielkiej glowy? ja mam jakas dziwna twarz (chyba prostokatna choc nie do konca),wydaje sie ze mam strasznie wielka gebe a krecone wlosy jeszcze to poteguja Boje sie ze pojde do fryziera a ta zrobi eksperyment bo trzeba przyznac ze na kreconych wlosach malo ktora fryzjerka sie zna i bede sie wstydzila wyjsc z domu

Gość O O to Ja ;P
Ja również mam kręcone włosy i wysokie czoło. ;/ Mam dłuższą grzywkę na bok. Jakoś to wygląda ale muszę zmienić fryzurę. Zmieniam cały styl więc fryzura także. ;D Nie mam pojęcia jak zacząć zmiany.. ;/ Ubieram się na sportowo a zmienia na elegancko czeka mnie dużoo pracy. xD Myślę, że możecie spróbować grzywkę na bok... Grzywka prosta opadająca na czoło jakoś krzywo wygląda. ;p

Gość Nikt .
Ja też mam kręcone włosy , duże czoło oraz odstające uszy . Najgorsze jest to że mam mocno odstające uszy i jeśli bym pocieniowała do góry , tak jak ma moja znajoma , to by mi od razu było je widać . Nie pójdę do fryzjera, bo się boje . Włosy też idealne nie są , są raczej falowane . Z przodu jak się na mnie patrzy , to mam ładniutkie sprężynki , ale z tyłu lub z boku to już nie . Stosujesz jakąś odżywkę wzmacniającą skręt ? Ostatnio spróbowałam takim męskim żelem poprawić skręt i mi pomógł , tylko włosy pachniały tak , tak męsko . Nie radzę ci grzywki , pod żadnym pozorem nie rób grzywki jeśli masz loczki . Z grzywką będzie ci nie ładnie , ja mam duże czoło ale nie widać , bo raczej loczki bardziej przyciągają spojrzenia ;) Ja sobie sama obcinam , choć nie jestem fryzjerką , ale mi się podoba jak się obetnę .. i tak tylko końcówki podcinam ;D Tylko najgorsze są te uszy i włosy , gdyż uszy są bardzo odstające , a loczki nie kręcą się tak jak bym chciała ;[

Gość Nikt .
I nie prostuj !

Gość prawdziwy lew
grzywka wyprostowana zaczesana na bok, asymetryczna a reszta włosów ładnie wycieniowana, nastroszona z podkreślonym skrętem :)

Gość chocoxx2
ja mam kręcone włosy ale moja długość jest do pasa;) miałam boba na kręconych włosach i wyglądał świetnie tylko jeśli już sie zdecydujesz to tak tył włosów żeby był co najkrócej do połowy szyi a boki za ramiona wtedy to dopiero wygląda ładnie;) a grzywkę hmm ja mam ;) ale mam taka długą za ramię więc zlewa sie z włosami ;)