Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferdek

film z ROZDZIEWICZENIA

Polecane posty

Gość ferdek

ZNACIE JAKIES?

Gość herta83
o ludzie ona nawet nie umie loda zrobic... jak ona go trzyma wogole hheheheh no nie moge

Gość kasanderkaaa
to az tak boli? o masakra. widac ze dlugo byl krecony film bo sa klatki zrobione... o mamusiu ja sie boje

Gość kasanderkaaa
to powinna dostac oskara bo niezle udawala

Gość dizaster
wpisz se defloration

Gość a czemu mi filmik
nie chodzi?? nie mozna wyświetlić strony :o

Bo tracić dziewictwo można tylko raz. Ktoś już obejrzał ten film i trzeba poczekać na nowy. A sam rozumiesz, że dziewice to towar deficytowy. :P

Gość a czemu mi filmik
he he he ;P tak rozumiem. sama niedawno je straciłam :P w wieku 23 lat :D ale chciałam zobaczyć filmik :(

Gość a czemu mi filmik
ha ha ha, mam własnego, prywatnego laptopa więc nikt mi po nim nie grzebie :P no chyba, że.... MÓJ CHŁOPAK 😠 ja mu pokażę 😡 A jak sprawdzić czy taka "kontrola rodzicielska" jest włączona??

Ja żartowałem z tą kontrolą rodzicielską. A tak jak już jesteśmy przy tym temacie, to... pamiętasz zabezpieczeniu, prawda? Podczas seksu oczywiście. ;) Może nie masz zainstalowanego Flash Playera i dlatego? Jaką przeglądarkę używasz? IE czy inną? Do każdej trzeba pobrać i zainstalować (jak jeszcze nie masz) Flash Player ze strony www.adobe.com

Gość a czemu mi filmik
dzięki za podpowiedź z tym Flash Playerem ;) nie instalowałam go bo mi się nie chciało, wiem, ze leniem jestem :P no ale chyba w końcu trzeba bo do innych rzeczy tez się przyda, nie tylko do takich "brzydkich" filmików :P Jeśli chodzi o zabezpieczanie się w czasie seksu to oczywiście, że stosujemy :D jestem na tyle dojrzała (?!), ze wiem, że w ciążę można zajść nawet za peirwszym razem :P A dzidziusia na razie nie chcę

Flash Player czasami przeszkadza, bo w nim jest stworzonych wiele upierdliwych reklam. Więc czasami nie warto go mieć. :) Ja tam nie wnikam w Twoje życie seksualne, ale cieszę się, że podchodzicie rozsądnie do tych spraw. :) Życzę wielu orgazmów (znaczy przyjemności).

Gość a czemu mi filmik
:D rozwaliłeś mnie z tymi orgazmami :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D wzajemnie

Gość werwqerwerw
:D:D