Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrcellllllllll26

mówcie co chcecie ale kobiety to materialistki

Polecane posty

Gość marrrcellllllllll26

Witam mieszkam w malej miejscowości, i od kand dostałem spadek (dom z działko + trochę kasy) szybko wyprzystojniałem.Wiadomo wieści w małym miasteczku szybko się roznoszą i teraz jak wejdę do baru nie mogę się odpędzić od dziewczyn parę miesięcy temu tak nie było. Nawet koleżanka z podstawówki do której startowałem 3 lata nie wiadomo czemu teraz chcę się ze mną umówić.

Gość ale mi odkrycie
z tym ze to nie na wszystkie działa ale na większość tak

Gość milosniczka frytek
to prawda stara jak swiat ameryki nie odkryles a faceci to wzrokozcy tak samo oczywiste nikt topikow z tego powodu raczej nie zaklada

Gość GOCHA 43L
no cóż :) żadna z nas nie chce mieszkać w lepiance więc szukamy takich facetów przy których będzie i co do garnka włożyć i na siebie :D wy też nie bierzecie sobie dziewczyn jak lecą (no chyba ,że te na raz):)

Gość chwalisz sie kolego czy zalisz
jesli to 2 to mozesz mi oddac to :)

Gość nie mam wcale dzieci
trzebabylo od razu napisac ze jestes ze wsi a nie mydlic oczy 'mala miejscowoscia' , po pisowni widac, ze masz braki wiec te kobiety, ktore w tej ... 'malje miejscowosci' mieszkaja musza czyms twoje braki nadrobic, ciesz sie ze przynajmniej TERAZ masz jakies zalety i stales sie dla nich atrakcyjniejszy :P

Gość śmiejecie się z chłopaka
ale każda z was za kasę wszystko by zrobiła :)

Gość milosniczka frytek
czy ja wiem cz one takie materialistki ja to bym takiego bogacza co to sie na spadku wzbogacil bym nie chciala ale jak sie nie ma co sie chce to no coz daleko z ta chalupka nie zalecisz ale oczywiscie gratuluje zen sie szybciutko dopuki nie stracisz na wartosci;)

Gość milosniczka frytek
no zalezy za jaka kase;)i kto by ja mial a co zrobil by kazdy z was za fajna dupe;)wszystko czyz nie