Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeby życie miało smaczek ....

JESTEM BISEKSUALNA CO O TYM SĄDZICIE???!!!

Polecane posty

mam chłopaka i on nic nie wie o tym że czasami robie skok w bok powiedzieć mu o tym???

Gość Biseksualny
znaczy nijaki, bezpłciowy.

NIE MŁOTKU!! BISEKSUALNY TO ZNACZY ŻE UPRAWIASZ SEKS Z MĘSZCZYZNAMI I KOBIETAMI!!!!!!!! BOSHE POLSKI NARÓD CZASAMI NIE POWALA!!!

Gość gfhgfhf
biseksualny nie znaczy dokładnie że uprawiasz seks z osobami obu płci. to jest preferencja seksualna. 0/10

Gość Biseksualny
żeby życie miało smaczek .... NIE MŁOTKU!! BISEKSUALNY TO ZNACZY ŻE UPRAWIASZ SEKS Z MĘSZCZYZNAMI I KOBIETAMI !!!!!!!! BOSHE POLSKI NARÓD CZASAMI NIE POWALA!!! Wiem co to znaczy biseksualny, ze mu wszystko jedno. Czyli dla mnie to czlowiek nieokreslony, bezpłciowiec.

Gość po0sd8i
Jak można nie miec preferencji sexualnej? Zgadzam sie z powyższym.

Gość JF2009
móJ były jest bi, gdyby mi o tym powiedział to jakoś bym to zniosła, a w moencie gdy wróciłam do domu i zastałam go całującego sie z facetem po prostu go rzuciłam sądziąłmże jest gejem. jego siostra powiedziała mi dopiero że on jest bi :D ale teraz już i tak za późno :D powiedz, przynajmniej unikniesz tego co ja przezyłam ... rozłąka po 3 latach

ja nie mam nic przeciwko zadnym orientacjom seksualnym ale porzyznam, ze BI nie rozumiem. Mezczyzna i kobieta to tak rozne stworzenia ze nie wyobrazam sobie jak moze byc wszystko jedno. Seks jeszcze jakos jestem w stanie zrozumiec, ze mozna czerpac przyjemnosc i z kobieta i z mezczyzna, ale zwiazek? takze nie rozuiem tego zupelnie, ale to bardzo praktyczne jest, przynajmniej liczba potencjalnych partnerow jest dwa razy wieksza:D:D:D

Gość errataa
Wlasnie, mezczyzna i kobieta roznia sie diametralnie, rozumiem gejów, rozumiem lesbijki, ale jak moze byc wszystko jedno????