Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana desperatka

Moja najlepsza przyjaciółka uwodzi mojego BYŁEGO !!!!

Polecane posty

Gość załamana desperatka

Moja "najlepsza" przyjaciółka podrywa mojego byłego chłopaka!!! Wiem, ze to były chłopak i nie powinnam mieć pretensji, bo może spotykać się z kim chce!!! Ale nie z moją najlepszą przyjaciółką!! a ona go podrywa!! to ona chce go zdobyć! do niej też nie powinnam mieć pretensji, ale w końcu jest moją przyjaciółką, a przyjaciółki nie robią sobie takich rzeczy !!! Co ja mam zrobić!! Co o tym sądzicie!! ZRYWAM TĘ "PRZYJAŹŃ"!! :/ Jestem wkurzona

Gość ja mam około 3000 kawałków
ale z ciebie pies ogrodnika - sama nie skorzystasz i innej nie dasz puknij sie w leb 🖐️

Gość załamana desperatka
idiotka!!! Chyba nie wiesz jak powinna zachowywać się przyjaciółka !!! Nie będę czegoś takiego tolerować

Gość a1
tez jestem za tym, zebys puknela sie w leb

Gość załamana desperatka
Same się puknijcie w łeb!! Jak możecie się tak zachowywać! Nie wierzę w prawdziwą przyjaźń!! Takich rzeczy nie robi się swoim najlepszym przyjaciółkom!!

Gość bumtralalalabum
ja tez mialam kiedys taka przyjaciolka, chodzila z tym samym chlopakiem zaraz po mnie :P to bylo pod koneic szkoly podstawowej - ona zawsze chciala miec to co ja: faceta, buty, fryzure - malpowala wszystko :P juz oczywiscie nie jest moja przyjaciolka ;) od LO , bo sie nie dostala do jednego z najlepszych w miescie i poszla na krawcowa - no i oczywiscie sie na mnie obrazila, bo ja nie poszlam za nia !!! :D ale ludzie maja tupet.. nie? olej ta laske, bo widac, ze Ci zazdrosci..prawdziwa przyjazn nie zazdrosci :P

Gość załamana desperatka
tym bardziej, że ona wiedziała, że ja go wciąż kocham!

Gość załamana desperatka
masz racje. Muszę się od niej uwolnić. Ta zdzira też mi zazdrości wszystkiego odkąd się poznałyśmy... !

Gość skoro kochasz to czemu były
chyba mało ci na nim jednak zależało, skoro go puściłaś :O

Gość załamana desperatka
nie osądzaj mnie!! NIE WIESZ JAK BYŁO

Gość bumtralalalabum
z tymi bylymy to roznie sie w zyciu uklada - nie mozna osadzac, przeciez nie znamy sytuacji autorko tematu - daj sobie spokoj z przyjaciolka, ja sie wtedy sparzylam i od tamtej pory nie spotkalam jeszcze prawdziwej przyjaciolki choc bardzo bym chciala ;) slowo przyjazn jest naduzywane dosc czesto..tak samo z reszta jak milosc ;) ludzie dokladnie nie wiedza o co w tym chodzi a sie deklaruja...

Gość zakochanahermenegilda
Na miejscu przyjaciółki pierwsza zerwałabym przyjażń.Miłość nie wybiera.