Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EUGENIUSZ_GOMPKA

ZDRADZILES MNIE TERAZ SLONO ZA TO ZAPLACISZ.. tak? posluchaj..

Polecane posty

Gość EUGENIUSZ_GOMPKA

Takie slowa cytuje sobie ksiazka pod tytulem '' Zwierzenia Ellen'', Faktem jest Fakt ze prawdziwa milosc nie istnieje jest tylko pociag seksyalny. A co jest na to dowodem? - Mam kumpla 27l. nigdy nie pomyslelibyscie ze jest zdolny do zdrady, jest zonaty ponad 2 lata juz.. a wiecie co robi gdy mówi zonie ze idzie ze mna na trening? (chodzimy na silownie) umawia sie z laska w hotelu na godz. czy dwie. (ma takie dwie z kazda w inny dzien ) a co do drugiego przykladu? jestem 32letnim rozwiedzionym facetem, a wiecie czemu sie rozwiodlem? bo moja wlasna zona po 4 latach malzenstwa (bylismy bardzo szczeliwi, dawalem jej wszystko czego chciala, planowalismy ciaze, mazylismy razem o dwójce dzieci...) Jestem kierowca pocztowym, rozwoze paczki, mialo mnie nie byc na 4 dni bo musialem jechac na drugi koniec polski. Cos stalo sie w pracy i musialem wracac do domu, wiecie co zastalem w domu? stól nastawiony swiecami, romantyczna muzyka indyk..salatki. ONA krecoca sie po kuchni i spiewajaca cos pod nosem. Zawolalem ja ona obrocila sie i zrobila duze oczy, - co tu robisz kochanie? -wytlumaczylem jej wszystko i zapytalem sie po co to wszystko na stole ze zkad wiedziala ze wraca? a ona ze dzwonila do pracy i dowiedziala sie , przytulila mnie. Po chwili zadzwonil dzwonek do drzwi.. poszlem otworzyc a ona szarpnela mnie i mowi ze nie, ze to sasiad tylko czy (cos tam zaczela wymyslac nie pamietam) poszedlem a tam stal jakis koles calkiem przystojny trzymal kwiaty i w ogole byl smiesznie dla mnie ubrany, chyba jakis dziany elegancik. Ale chuj tyle powiem ze MILOSCI NIE MA NA SWIECIE. Moze byc ale tylko do mamy i taty ze strony dziecka :( heh ;)

Gość asdasdadsasa
Milosc istnieje :) ale tylko wtedy kiedy facet i kobieta sa tak brzytcy ze nie moga znalesc sobie kochanka ;)

Gość elik1234
eugeniuszu wspolczuej Ci ja bym Cie nigdy nie zdradzila i wcale nie jestem brzydka no moze troche:P

Gość asdasdadsasa
gdzie moge znalezc ta ksiazke?? :)

Gość asdasdadsasa
gdzie moge znalezc ta ksiazke?? :)

Gość tu_agnieszka_999
heh wspolczoje

Gość koraobora
nic na to nie poradzisz