Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajaka

kto ma samochód na gaz? pomózcie mi prosze

Polecane posty

Gość jakajaka

mam pytanie do Was ludziska a wiec tak, od jakiegos czasu zdawało mi sie ze mój samochód pali wiecej gazu tj teraz ok 13l/100 a wczesniej ok 7l/100km i byłam u znajomego i przy okazji spytałam sie od czego to moze byc i powiedział mi ze to jakas kostka nie odprowadza gazu tak jak powinna.. wiecie moze jak sie fachowo nazywa ta kostka bo zapomniałam i głupio mi troche znowu do niego jechac i sie pytac albo czy wiecie moze czy o cos innego chodzi? z góry dziekuje za pomoc;)

Gość jakajaka
uppp

Gość slonce2009
proponuję ci abys pojechała tam gdzie zakladaja gaz ci wyregulują to po prostu - nie ma innej opcji. Samemu tego sie nie zrobi

Gość megawat
NIGDY nie założyłabym gazu do samochodu!!! Silniki sa skonstruowane na paliwo Pb i na takim powinny pracować. Na gazie skraca się zywotność silnika i będzie remont :O a to kosztuje więcej niż zaoszczędzisz jeżdząc na gazie :O Uważaj bo wybuchniesz :O

Gość jakajaka
do wypowiedzi powyzej nie prosiłam o rade czy jezdzic na gazie czy nie, wiec nie odpisuj nie na temat:O

Gość jakajaka
slonce podobno ta kostkę mozna kupic i wymienic tylko zapomniałam jak ona sie nazywa i nie mam pojecia jak powiedziec w sklepie;)

ehehehhehe hehehheheh eheheheheheh hehehe ale jajca :) instalacje wyreguluj u specjalistów, a ludzie mają rację, gaz to zło konieczne, jeśli już masz instalację to trudno. Trzeba sobie jakoś radzić :) ale uważać też trzeba. czyli zadzwoń do znajomego napewno powie co i jak, albo zaproś na kawke a potem razem jedźcie do serwisu, żeby cie nie oszukali :) jak ktos sie nie zna to zawsze mu kit wkręcą , pokręcą śrubką w prawo i w lewo i skasują 300 zł heheheh, serio :)

ale napewno nie o nią chodzi, lepiej napisz jakie to autko i jaka instalacja

Gość jakajaka
samochód nubira, gaz sekwencja

Gość hhhhhh
ale głupoty piszecie z tym skracaniem żywotności silnika. G....no prawda

może być gaz złej jakości zły sterownik zły przepływ gazu chyba że ostro gaz ciśniesz jak jedziesz trzeba kontrolować w autoryzowanym serwisie tak żeby nie zniszczyć silnika złymi modyfikacjami

Gość a ty tą kostke sama masz
zamiar wstawiac,żeby zaoszczędzic czy co ? :D

Gość jakajaka
nie, nie sama:D brat mi wstawi jak wróci z pracy tylko musze ją miec:D:D