Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana.

Biore tabletki i boje sie bez gumek...

Polecane posty

Gość zakłopotana.

temat jest w innym dziale ale jednak tu jest jego miejsce, tam jeszcze nie ma wielu odp... Biore od pol roku tabletki anty (Cyprest) przez 4 mies kochałam sie z chlopakiemale uzywalismy gumek jmowil ze nie robi mu to roznicy wiec bylo ok, teram mam innego faceta On mowi ze ok jak chce to maga byc ale lepiej bez, wiem ze jemu on przeszkadzaja... koszalismy sie pierwszy raz "z" ale bylo kiepsko potem namowil mnie zeby kochac sie bez bylo o niebo lepiej nawe nie czulam takieo podraznienia na koniec jak zazwyczaz z gumka. Pamietam o tabletkach, nie zapominam, nie zwracam itd a i tak sie boje ciazy. mam 18 lat moj facet 25 bardzo mu na mnie zalezy, wiem ze nawet jesli to nie byloby fajnie ale moge na niego liczyc ... ma swoj dom, firme, dalibysmy rade ale nie chce ciazy a boje sie jej strasznie. On mowi ze nie ma czego byl raz z dziewczyna 3 lata nie zabezpieczali sie wcale przez rok i dziecka nie ma, inna brała tabletki rok i tez nic no ale ja sie boje. naprawde mozna tak zaufac tabletka???? Dodam ze teraz i tak sie zodzilam ale to tylko przez to ze miałam okrees, no i on nie skonczył we mnie, nawet jak brałam i uwzywalismy gumek z poprzednim ot i tak kazdego miesiaca przed okresem sie strasznie denerwowałam. Przepraszam za literówki :)

Gość marlena20xxx
wiesz co, moj facet ma identycznie. biore tabsy, a on mimo wszystko koneicznie musi z guma, bo inaczej sie boi. i nei wiem jak mu pomoc. ja mialam zreszta tez straszna schize ze zaraz jestem w ciazy (mimo tabsow plus gum:D:D ) ale jak poznalam mojego obecnego, to po prostu.. no nie wiem, niczego sie z nim nie boje i niczym nie martwie;) a mam 20. ;) wiec moze to kwestia pelnego zaufania i poczucia bezpieczenstwa';) choc z bobo byloby niewesolo. on kiepska praca, ja studia. ale co tam. ;)

Gość to masz pecha
:) twój problem, przeczytaj ulotkę ze zrozumieniem :)

Gość halalala
Ja CI powiem tak. Moja ginekolog powiedziala, ze jesli sie zazywa regulrnie (nie mozna zapomniec, zawsze o stalej porze) to napewno w ciaze sie nie zajdzie. To jedno z najlepszych zabezpieczen. Ponad 25 lat w zawodzie. Nie miala przypadku ciazy przy tabletkach.

Gość zakłopotana.
wlasnie ... bo dla mmnie "zawsze o stalej porze" oznacza np dodziennie o 19 ... tak na poczatku brałam ... kiedys jak bylam u ginwkologa to zapytałam poloznej bo ona mi wypisuje recepty czy jak wzielam np raz o 22 to czy to ma znacxzenie a ona ze nie bo o stałej porze to znaczy ze albo rano albo wieczorem i ze tp nie wazne czy jest 19, 22, czy 20 ... no i biore teraz tak roznie ... jak wy myslicie...

Gość marlena20xxx
ma racje. sie nie stresuj naprawde. ale nei rob nic na sile. tabletki to naprawde praktycznie 100% pewnosci.

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam . zarobek gwarantowany, a na start dostajesz 6zl. warto

Gość ale wy sie nakrecacie
tabletkę można wziąć do 12h więc jeśli bierzesz o 19 to nic sie nie stanie jak weźmiesz np o 22 ;) Możesz bez gumek - ja jak do tej pory nie zaszłam a płodna jestem wiec tabletki działają. Chociaz nie wiem czy Twój facet taki odpowiedzialny skoro przez tak długi czas sypiał z dziewczyną bez zabezpieczenia :o

Gość zakłopotana.
byli zareczeni ...chceli byc ze soba, ciaza nie bylaby tragedia... przerywany im wystarczał...