Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejherowo

Ciąża czy okłamuje mnie ?

Polecane posty

Gość wejherowo

Witam Moja była dziewczyna brała tabletki zawsze regularnie, ponad 2 miesiące temu okres spóźnił się jej jakieś 2-3 dni dokładnie nie pamiętam, krwawienie było mniejsze niż zazwyczaj. Ostatnie dwa okresy były całkiem normalne. Kilka dni temu rozstaliśmy się, akurat krótko po jej okresie. Ostatnie dni stara się żebym do niej wrócił na siłę, a dzisiaj powiedziała, że jest w ciąży (podejrzewam, że kłamie). Czy to możliwe, że to ciąża ? pozdr.

Gość oscypka
raczej nie jest w ciazy

Gość Bisc
nie nie jest kłamie Cie!!!!!!!

Gość jachaaaa
Niech pokaże Ci zaświadczenie od lekarza, albo - jeśli nie jesteś pewien czy możesz jej ufać idź z nią. Jesli okres był nie powinna być w ciąży, chociaż zdarzają się sporadyczne przypadki krwawień w ciąży podobnych do okresu więc jedynie badanie lekarskie może to potwierdzić lub choćby pozytywny test ciążowy. A nawet jeśli jest to skąd pewność że jesteś ojcem?

Gość wejherowo
racja pewności nie mam. ale ostatnie dwa okresy miała normalne, ten sprzed dwóch miesięcy był trochę inny, ale krew leciała. rozstaliśmy się 3 dni po skończonym okresie, więc na logikę powinno być ok. pozdr.

Gość kiciaraaa
wciska Tobie kity, że ho ho. chcesz się przekonać niech w pierwszej kolejności pokaże Tobie test z dwiema kreskami (wynik pozytywny), potem możecie razem do lekarza, aby potwierdził. nie wierz jednak babie na słowo, bo wrócisz do niej a ta potem uda rzekome poronienie. ach baby, głupie jak but ...

Gość idźcie razem do lekarza albo
na badanie krwi - bądź z nią przy pobieraniu i odbiorze wyników. Wejdź z nią do gabinetu, żebyś usłyszał z ust lekarza, że jest w ciąży.

Gość wejherowo
niestety ta ciążą to była jest ostatnia broń, ja mimo że wiem że na 99 procent w ciąży nie jest to się trochę martwię:/ przecież miała normalne okresy, a przecież w ciąży kobiety takich nie miewają. pozdr.

Gość Jena28
to że jest okres nie znaczy że nie może być w ciaży.