Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidkowa34

Mąż nosi obrączkę tylko w pracy

Polecane posty

Gość dawidkowa34

Mąż nosi obrączkę tylko w pracy ,w domu ją zdejmuje i jak wychodzi już nie chce jej zakładać .Denerwuje się jak mówię mu że powinien ją nosić przy mnie ...co mam o tym sadzić .

Gość ffufufu
Może że drażni go kółko na palcu? Wiele osób czegoś takiego nie lubi. Ja jestem kobietą trzydziestoparoletnią a w całym życiu może przez parę miesięcy wytrzymywałam z takim kółkiem. Potem wędrowały do pudełek. Ciesz się że nosi ją w pracy. Mógłby robić odwrotnie: przy tobie, w domu tak a już poza domem, gdzie koleżanki, nie. :D

Gość rerererere
nie rozumiem w czym problem,, nie chce to nie nosi i tyle. o co się czepiasz autorko???

Gość
ja też zakładam tylko do pracy i uważam, że to o niczym nie świadczy, że drażni go pierścień na palcu

Gość dawidkowa34
ale on często po pracy właśnie spotyka się z koleżankami kolegami ,ma służbowe spotkania i właśnie wtedy nie chce włożyć obrączki

Ty się ciesz, że nie ściąga jak jest wychodzi z domu. I poszukaj innego problemu, bo ten jest gówniany.

Moi rodzice tez nosili tylko jak wychodzili (teraz tata już umarł). By;li zdania,że nie chcę ich np porysować w czasie prac domowych. I ja też tak bym robiła.

Gość rerererere
a co ma wspólnego obrączka ze zdradą?? jestem 14 lat po ślubie i tego też nie rozumiem....plisss oświećcie mnie;)

Gość dawidkowa34
nie wiem czy on przypadkiem nie ściąga jej jak jest wychodzi z domu

Gość sukienka w groszki
slub to wymiar duchowy. Chyba ze brałas cywilny to faktycznie urzedowy plus obraczka. Wazne, ze ma Cię w sercu.. Anie kawałek blachy na palcu z musu:D

Gość
ale zdarzyło mi się, że obcy facet ostro mnie skrytykował, gdy dowiedział się, że jestem mężatką... :D po prostu gadaliśmy a on pewnie w swojej chorej głowie już coś sobie wyobraził :o

Gość dawidkowa34
czy ma mnie w sercu tego nie jestem pewna bo on mnie zdradzał teraz twierdzi że jest już wierny a obrączki nie chce nosić

Więc co? Nagle obrączka da ci pewność,że już nie zdradza? Jeśli to zrobił to sama wiesz,że nie warto mu ufać.

Gość a bo ja wiem...
W jakim zawodzie pracuje twój mąż? Często się widzicie?

no jak tak - to sorry. Jeżeli noszenie obrączki jest miarą zdrady- cyba jestem starj daty , nie wiedziałm o tym.

Gość sukienka w groszki
Noszenie obrączki jest miarą- uwaga on jest mój:P Co jest głupotą według mnie:)