Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanyMarzyciel

Zakochalem sie po uszy ale i tak wiec ze nic z tego nie bedzie

Polecane posty

Gość powiem ci cos mlody czlowieku
Jeszcze kilka lat temu mialem podobny problem. Zostaw ta dziewczyne w spokoju. Skoro dziela was tysiace kilometrow to jak wyobrazasz sobie wasze zycie? Po swiecie chodzi tyle dup ze na pewno kazdy znajdzie cos dla siebie. Tylko po co ich szukac na sile skoro napewno przy tobie kreci sie ktos kto sie toba interesuje albo za chwile zacznie interesowac? Zycie jest przewrotne. Szkoda nerwow.

Gość ZakochanyMarzyciel
Gdyby to bylo takie proste to juz dawno bym sobie podziekowal. Dzisiaj przeprowadze z nia powazna rozmowe i zdam relacje. Dzieki za pomoc.

Gość poddenerwowany
zawsze szczery Nie musisz mnie poprawiac. wiem ale mam ochote Wez spierdalaj z tymi swoimi durnymi wywodami bo zaczynasz mi dzialac na uklad nerwowy. Jesli chcesz swiecic intelektem to zapisz sie na studia dla seniorow albo bal gejowski. Tam bedziesz mogl sie wykazac.

Gość 250_sedesee_Oryginal_250
Skad ja to znam :classic_cool:🖐️

Gość znajdz sobie inna
TO NAJLEPSZE ROZWIAZANIE :D

Gość a ja bym sobie za darmo
pojebal i ja zostawil :classic_cool:

Gość Anita29
Walcz :) Jestes mezczyzna

Gość Do autoraaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja tez jestem w takim zwiazku.Dzieli nas ponad 1000km i to nie jest dla nas przeszkoda.Ja jezdze do niego, on do mnie.W najblizej przyszlosci chcemy zamieszkac razem.Prawidziwa milosc wszystko pokona.Jesli Tobie zalezy na niej a jej na Tobie to walczcie. Aha z tego co zrozumialam nie widzieliscie sie w realu.My tez poznalismy sie przez net, pierwsze spotkanie bylo super!Duzy stres ale to bylo fajne, te motylki, haha i wymioty przed spotkaniem.