Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie mam siły do niego

Mój chłopak chce sobie zrobić tatuaż na plecach...

Polecane posty

A mi sie to totalnie nie podoba. Mówił że chce go zrobić na wysokości łopatek na środku. Namawialam go żeby to jeszcze przemyślał, przecież wiecznie młody nie bedzie i sam tatuaz w koncu mu sie znudzi. Mi samej tatuaze sie nawet podobaja ale chyba nie chciałabym wytatuowanego faceta-zapowiedział juz ze jak nazbiera kase to zrobi jeszcze jeden na ramieniu. Do tej pory myślał nad tatuazem ale skonczyło sie na kolczyku w brwi (nawet fajnie z nim wyglada). Jak mu powiedziałam że nie podoba mi sie jego pomysł to mi tylko wzór wysłał http://pathological.deviantart.com/art/Brokenhead-Final-Draft-14081566 No co mam z nim zrobić?

To jego ciało, skoro tak chce to po co mu zabraniać? Upewnij się tylko, że dobrze to przemyślał i wybrał dobre studio, bo ta czaszka niekoniecznie musi być tak ładna jak na obrazku jeśli trafi do jakiegoś lewego artysty. Myślę, że to kwestia indywidualna, jeśli będzie chciał to i tak zrobi. Mój poprzedni facet miał 9 kolczyków w ciele i 3 tatuaże. Wszystkie te cuda zrobił w trakcie naszego związku. Nie przeszkadzało mi to, sama mam kwiatowy motyw na stopie i podoba mnie się to. Jeżeli ktoś nie potrafi wyrazić swojej indywidualności w inny sposób to sięga po oszpecanie ciała:) Ten argument zatrzymał falę kolejnych tatuaży u mojego byłego. :)

no wiem ze jego-chce po prostu żeby to przemyslał-on jest troche narwany-tak jak z tym kolczykiem-wracał z imprezy od kolegi (juz jakies południe było) i wszedł do salonu i sobie zrobił. Z tatuazem podobnie-dzisiaj usiadł przy kompie, znalazł wzór (pewnie go i tak ejszcze zmieni) a jutro juz pewnie sobie zrobi.

Gość chwilka zadumy
Jego plecy? Ale to Ty je czesciej oglądasz od niego:D Na plecach to ma Doda jakies skrzydła:D I Tommy Lee ten od tej Pameli był taki wytatuowany jak..kryminalista. Co za dużo to niezdrowo:D NIe bedzie mógł kandydowac na prezydenta:D z tymi tauazami:P

Gość chwilka zadumy
Byli Biali, Byli (jest) czarni moze teraz kolej na I...D:P

przeszkadza bo tatuaz jest na całe zycie, a on w ogóle sie nad niczym nie zastanawia oszpecajac swoje cialo. Dla nie go to kwestia chwilowego kaprysu, jak mu przejdzie bedzie pewnie żałował.

Gość ludzie to lubiaa
nie zabraniaj mu zrobic bo on i tak zrobi jak bedzie chciał..to jest jego ciało.tylko postaraj mu sie powiedziec zeby to dobrze przemyslał bo to jest na całe zycie a i zeby moze inny wzur wybrał bo ta czaszka jest troche dziecinna i za kilka lat powie ze ma dziecinny tatulaz

Jeżeli ktoś nie potrafi wyrazić swojej indywidualności w inny sposób to sięga po oszpecanie ciała bardzo prawda.

niby stara sie sie byc indywidualistą-muzyka (gra na gitarze elektrycznej) sztuka (świetnie rysuje, maluje) ubiera sie nawet we własnym stylu ale narwany jest strasznie i nigdy nad niczym sie nie zastanawia dłuzej bo "woli żyć spontanicznie" i " i tak nie dozyje 40" .

Jeżeli ktoś nie potrafi wyrazić swojej indywidualności w inny sposób to sięga po oszpecanie ciała bardzo prawda. Chociaż moja wytatuowana stópka wygląda bardzo zgrabnie:D I nie zrobiłam tego w celu wyrażania swojej indywidualności, a raczej ze względów estetycznych (cholera, podobało mi się to!)

tak zgadzam sie z ta stopa. mam tu na mysli rzeczy typu jaskrawozielone wlosy czy tatuaz na czole. cos takiego ze ludzie chca ewidetnie chca na siebie zwrocic uwage.

no to cóż-namówie go żeby troche poczekał i może z wzorem mu pomogę.

ej, ty go i tak nie chcesz, wiec sprzedaj mi go... :) zreszta po co mu taka idiotka jak ty, co w ogole nie rozumie o co gosciowi w zyciu chodzi? znajdz sobie porzadnego milego sprzedawce ze spozywczaka i bedziesz miala git, a ja fajnego faceta :P

Fajnie jeśli tatuaż coś znaczy, z czymś się kojarzy. Poszperaj w necie, pójdź z nim do jakiegoś salonu z dobrą renomą i zniweluj skutki tej decyzji. Chyba można iśc na jakiś kompromis? Inny, mniejszy wzór czy coś w tym stylu?

Gość chwilka zadumy
poskarż starszej siostrze:D:P I we dwie papierem ściernym na te plecy:D Albo sam niech ściera:D Właśnie to się robi nudne, że muzycy robią sobie tatuaże...Imiona ukochanych jak doda...i wiem od kogo to zgapili z zachodu. Jeśli jest indywidualistą tym bardziej nie powinien byc jak inni muzycy:)

Gość chwilka zadumy
Co nie widać? Na plecach?:D A na plaży? a w trakcie remontu zamku z piasku:D? A w domu? Chyba te najważniejsze ma już porobione na ramioniu i niżej:D

Gość chwilka zadumy
A ciekawe czy Bush miał tatuaż:D:D A Obama:D:D