Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciak700000

czemu kolezanki maja mnie w dupie???

Polecane posty

Gość karolciak700000

kolezanki sie odemnie odsunely nawet sms mi nie napisza zebym wyszla tylko zawsze we 2 sie woza,,,, chyba im sie znudzilam ,,, sa falszywe ,,, ale nie mam sie z kim kolegowac jak nie z nimi ,,, na wsi mieszkam i wiecie jak to jest;/ zostal tylko chlopak,,,

Gość karolciak700000
napiszcie cos ,,,poradzcie;(

Gość zenderrrrrrrrr
A ile masz lat? Przede wszystkim nie nadskakuj im. Nie pchaj sie tam gdzie Cie nie chca i przestan walic głowa w mur by zdobyc czyjes uznanie. Kobiety są falszywe to fakt.

Gość karolciak700000
17 i co robic ehhhhh nie chce mi sie tylko z chlopakiem siedziec codziennie albo sama....:(

ciesz sie ze masz chlopaka i ze z nim mozesz spedzac czas . co bys zrobila na moim miejscu, gdybys nie miala ani kolezanek bo naprawde wszystkie okazaly sie wrednymi szmatami, nie miala chlopaka a na dodatek miala zlamane serce? nic ! tylko depresja pozostaje!

Jak ja uwielbiam takie świetne koleżanki. Albo nalepiej jak taką małpę uważasz za przyjaciółkę, a ona ci potem odpierdziela niezły numer. Głowa do góry może lepiej, że teraz to wyszło na jaw, a nie potem. Lepiej nie mieć przyjaciół lub mieć takich fałszywych.

Gość karolciak700000
faktycznie prawda,,,, chodze z nimi do klasy nie wiem jak to bedzie,,, nie wiem co mam robic,,,tyle lat sie znamy i to w sumie moje jedyne przyjaciiolki ,,, bo to z nimi bylam z wiazana,,,, a teraz ,,, wredne ,,, dwulicowe,,, ;( zyc nie umierac,,, siedzenie ciagle z jedna osoba tez za ekscytujace nie jest przez wakacje ,,,,

Gość 25 latkaaaa
Autorko ja mam 25 lat i mam dokladnie ten sam problem! ty jestes mlodziutka i dopiero sie uczysz o ludziach, i widzisz ze nie wszyscy sa tak uczciwi jakbysmy chcieli. Ja mialam grupke znajomych, ktora w pewnym momencie zaczely mnie totalnie olewac. stare a glupie;) I tez nie mialam pojecia czemu. Ale postanowilam ze i ja troszke poluznie kontakty i zobacze czy ktos bedzie chociaz tesknil. Po prostu usunelam sie, i wiesz co na dobre to wyszlo, bo musialam usunac pare osob z telefonu, ale tym samym takie porzadki sie przydaja. Trzeba zrobic sobie miejsce na nowe przyjaznie;)

Gość karolciak700000
moze kiedys przyjda lepsze czasy,,,,,,,,,,,,, ehhhhh :(

Gość karolciak700000
moze dacie jakies porady na lepsze zycie lub zemste

Gość karolciak700000
odswierzam

Gość LanaRay
jaki stary temat... a teraz ja tak mam;/

Gość Miej je w dupie
J.w.

Gość LanaRay
nom...tylko ze tez pochodze z malej miejscowosci i dopoki sie stad nie wydostane to ciezko bd kogos poznac, przeraza mnie mysla ze ciagle bd w domu siedziec

Gość kocham muzykę
E tam zaraz ciągle w domu...Pewnie masz jakieś swoje pasje, więc wyjdź do ludzi i poznaj nowych. Pamiętaj tylko o jednym, patrz komu ufasz.

Gość Gargamel997 und Schlumpf 666
Miej je też w doopie i se ch00jka na roochańsko POszukaj!

Gość LanaRay
juz tyle razy ludzie mnie zawiedli, ze trudno mi ufac komukolwiek, tym bardziej byle jakiego "ch*ja" nie chcę