Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18aaa

czy w wieku 18 lat zwiazalybyscie sie z chlopakiem ktory...

Polecane posty

Gość 18aaa

ma 20 lat i tak sie nieszczesliwie zlozylo dziecko?:O a dziewczyna go zostawila...on to strasznie przezyl wiec to nie zaden dran ktory porzucil laske z dzieckiem...

Gość kkkkkkkddsssssssssss
kraaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość bebe be
To rozumiem, że mieszkali już razem jakiś czas, tak? Skoro ZOSTAWIŁA mu to dziecko?

Gość 18aaa
nie nie ona mam dziecko...

facet chcial sie zabawic i pewnie nie liczyl sie z tym co niesie ze soba seks... teraz ponosi konsekwencje swojej bezmyslnosci i nie masz pewnosci czy zanim zrobi cos glupiego zastanowi sie dwa razy

Gość bebe be
Aha, bo myślałąm, ze ty miałabyś się tym dzieckiem opiekować. Ja myślę, ze nic nie stoi na przeszkodzie, tylko musisz się najpierw rozeznać czy przypadkiem nie będą chcieli kiedyś do siebie wrócić.

Gość 18aaa
on byl troche czasu w zwiazku z tą dziewczyna...rzucil szkole zeby zarabiac na dziecko...a ona caly czas go zdradzala

Gość bebe be
Nie generalizujmy. To, że ma dziecko w wieku 20 lat nie musi oznaczać, że jest jakimś lekkomyślnym dupkiem.

Gość Lipsssss
ja chyba nie. ale mam takiego znajomego. dziecko urodziło mu sie kiedy miał 18 lat. nie zamieszkał z tą dziewczyną, przez pierwsze 3 maluch mieszkał z nią,ale razem się nim zajmowali. pozniej jej cos odwaliło zeczeła umawiac sie ze starszymi mezczyznami, zostawiac małego samego nocami. w koncu pewnego dnia spakowała wszystkie jego rzeczy i przywiozła do tego mojego znajomego, powiedizała ze ona go nie chce i wyjezdza. od tamtej pory dziecko mieszka z nim. matka pozbawiona jest praw, nie odwiedza małego. chłopiec ma teraz 8 lat, jego tata 26 i niebawem żeni sie z super dziewczyną która pokochała chłopca jak własnego syna, a on mówi do niej mamo:) koniec 🌼 tak więc są rózne dziewczyny. jedna nie zaakceptuje dziecka partnera a inna pokocha jej jak własne

Gość 18aaa
no bo on mi to powiedzial...ale martwi mnie to ze raz pwoeidzial tez ze nigdy nie dalby zrobic krzywdy tej jego bylej i ze zawsze jej pomoze...cos takiego:( wiec boje sie ze on moze byc taki zaslepiony ze jesli ona tylko kiwnie palcem to bedzie chcial do niej wrocic:(

Gość 18aaa
ale to chyba troche co innego bo ja mam 18 lat wiec troche mloda jestem:O

Gość 18aaa
hehe no to juz jakas patologia:D trudno...moze za pare lat ale teraz faktycznie bede musiala z nim porozmawiac..ciezko bedzie:(