Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAtka

Nietypowe wziecie tabletki

Polecane posty

Gość AAAtka

Kilka dni temu w 1 tygodniu cyklu zapomnialam tabletki. Na smierc, przypomnialam sobie nasteonego dnia. Wiec jej po prostu nie wzielam, nie przejmujac, sie, narzeczony wraca we wrzesniu. I wczoraj - 8ego dnia cyklu - znowu zapomnialam, z tym ze biore je o 23 wiec szybko o 7 rano wzielam. Niestety za duzo pracy zle wplywa na mozg:/ Jaka bedzie skutecznosc w nastepnym cyklu, po przerwie?

Gość AAAtka
O rany, wlasnie doczytalam w ulotce, ze powinnam byla przyjac ta tabletke, nawet jesli mialabym zazyc dwie naraz. Nie zrobilam tego:( Jak dlugo grozi mi zajscie w ciaze?

Gość AAAtka
proszę o pomoc, bardzo się denerwuję

do września już będziesz bezpieczna ;) a to 2 zapomnienie mieści się w granicach normy bo 12 godzin nie minęło (chyba, że masz inaczej w ulotce).

Gość AAAtka
no wychodzi ze w granicach normy, czyli tak jakbym jej nie zapomniala. Martwi mnie tylko to, ze zapominajac pierwszej z tabletek nie wzielam jej jak najszybciej. Po prostu pominelam ją i odlozylam, zeby mi się nie mieszało.

Gość bella555
W następnym cyklu jeśli będziesz brała regularnie to od pierwszej tabletki będziesz zabezpieczona.