Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuba rozprówacz z 2 c

JAK TO JEST ŻE TUTAJ NA KAFE.....

Polecane posty

jak są jakieś fotki to na nich odstawione fajne dziewczyny, zdrabne i wogóle, śmiejecie się z solarów... a potem w rzeczywistości na ulicach czy klubach to wszystkie jak jedna, albo tłuste, albo solary!!!!! Jak to jest że tutaj wszystkie piszą że mają "swój wyjątkowy styl" a potem na ulicach kurwa wszystkie mają na sobie to samo, i są przekonane że sa oryginalne :/ Jak to jest??? Że tutaj mówicie że jesteście "pewne siebie nie zależy wam na zdaniu innych" a w rzeczywistości się okazuje że w ten sposób określają siebie poprostu wredne, pyskate, drące się jak szmata baby???? Co jest nie tak z tą kafe że udajecie tu bóg wie co, a w rzeczywistości okazujecie się jednym wielkim zawodem. Naturalnie będzie odpowiedz: "a mężczyźni to niby co...?" lub też inne zwalenie winy na mężczyzn jacy to oni są brzydcy itp td., oraz odpowiedz "ja naprawde jestem ładna mądra oryginalna...." bla bla bla, z pewnością ktoś się tez przyczepi do literówek... eh baby.

Gość loooooololo
myslisz ze tutaj cała Polska siedzi cymbale? :o

kurde oczywiste że wiem, ale po kiego chuja one się tu lansują na niewiadomo co????? :O

cymbałem możesz się palnąć w łeb btw.... ty siedzisz, i jak widać prezentujesz poziom realny :classic_cool: plus ci za to 🖐️

Gość the dudude
a kto sie lansuje ? nigdy sie nie lansuje mowie szczerze ze jestem alkoholiczka palaczka i nimfomanka do tego przeklinająca :o nie wrzucaj wszystkich do jednego wora dude

Gość dobrze mowisz nicpon
:D

Gość a fotka jak wygladam

Gość do...............
Nicpońz miasta się odezwał... a pewnei za grosz oryginalności...nie masz... bys się zdziwił jak wygląda dziewczyna z mniejszej miejscoiwości a z miasta... nawet nie ma porównania! z miasta 90% solare, tipsary z mistaeczka, wsi 99% zadbane piekne mądre poukładnae kobiety

taaaa bo w polsce to rzeczywiście wsie są wielkie. Jest wieś a obok 5km do katowic, 3 km do chorzowa, 2 km do bytom.

Gość gardze wioskąąą
ta sama jestes ze wsi i bronisz wioche, ale ja mam rodzine na wsi czesto tam jezdze i widze co sie dzieje:o patologia rozowo biała z malusienkimi torebeczkami na zapałki, usta bialo rozowe wlosy przepalone skora tak samo no i biale kozaki na wiejskie potancowki :o🖐️

Gość do...............
no niestytety opisałac miastowe dziewuchy...dokładnie wyjełas mi z ust ... w wiekszosci przypadków nie ma naturalnych kobiet w miescie

Gość i w mieście i na wsi ten sam
syf :O

Gość do...............
gardze wioskąąą pewnie wygladasz jak solara bo masz taką twarz że trzeba kilo pudru... !!! i zazdrościsz pieknym kobietom a jak jest jeszcze piekna i ze wsi to huuuu...j cie strzela

Gość adi adi cool
chciałbym zobaczyc taka wieś :D

Gość do do......
skoro pisze o solarach to znaczy, ze nie używam solarium prawda? to chyba zrozumiałe! ale nie dla ciebie bo od dojenia krów chyba mozg wyparował :) masz kompleks wiejskiej dziewuchy i nic tego nie zmieni 🖐️

Gość sory sloda malenka ale masz
facjate transwestyty :/ potwierdzasz tylko topic