Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość góralka z nad morza

Kiedy pójść z nim do łóżka?

Polecane posty

Gość góralka z nad morza

Na pierwszym spotkaniu, po tygodniu czy może 3 miesiącach? Tak się zastanawiam jak to jest z wami.

Gość She83
na pewno nie na pierwszym spotkaniu. Jesli ci na nim zalezy to odczekac jakis miesiac, dwa - zobaczysz ile wytrzymasz (ja chyba wiecej niz 2 bym nie wytrzymala jesli bylabym wyposzczona :D). Sama musisz wiedziec czy ci na nim zalezy, czy to twoj pierwszy raz, czy jestes gotowa itp. itd.

Gość chyba zarty...
z pierwszym partnerem mialam zblizenie(niepełne, oralne)na pierwszym spotkaniu, potem przez 5 miesiecy nic i w koncu TO sie stalo bylismy ze soba 5 lat...z nastepnym po miesiacu ale tylko dlatego ze zylismy w osobnych miastach...jestesmy ze soba nadal ( 2 lata)...to indywidualna kwestia jak widzisz mozna sie zkims przespac na pierwszym spotkaniu i trafic na cudownego faceta, ktory bedzie cie szanowal...mozna czekac x czasu i trafic na drania...nie ma reguły

Gość śliwka węgierka bez pestki
Zależy czego oczekujesz od faceta. Jeżeli tylko sexu to nie ma znaczenia czy na pierwszym spotkaniu czy dopiero po tygodniu znajomości. Najlepiej określić się na wstępie, że oczekujesz czegoś więcej, bla..bla, a i tak nie masz pewności, że facet cię nie wycycka, tacy już oni są ;)

Gość chyba nie zarty
jesli ktos ma chcice to i na pierwszym spotkaniu to zrobi - ale musi miec szczescie zeby trafic na super hiper faceta ktoryby taka pokochal. P.S. przeciez wiekszosc facetow czyha na laski ktore daja na pierwszym spotkaniu

Gość ndgjskzm
kurwa co za pytanie kretyńskie :o przeczytaj regulamin kafeterii , tam znajdziesz odp. na twoje pytanie :o dzieci zacznijcie już zeszyty obkładać w kolorowe gazety :o

ndgjskzm - a co w tym pytaniu jest kretyńskiego? :-o 90% populacji męskiej to zimne dranie czyhające na zrzucenie z nas ubrań, ale przecież języki w gębie macie, więc jak nie pasuje to won i tyle.

Gość ndgjskzm
i co jeżeli ktoś napisze że po 3 msc to tak trzeba zrobić ? to jest sprawa idywidualna na to nie ma odpowiedzi :o

Gość cytryyynkaaaa
a ja wlasnie jestem ciekawa kiedy mozna isc z facetem do lozka ale nie chodzi mi o to ze mam na to ochote tylko kiedy zeby nie wyjsc na latwa. Ja mialam ochote na chlopaka juz od pierwszego spotkania ale chcialam poczekac zeby sobie nie pomysl ze jestem latwa

Gość limonaaaaaa
Dokładnie,to sprawa indywidualna.Zależy czego oczekujesz Ty i ten facet.Ja z pierwszy zrobiłam to po miesiącu bycia razem (znaliśmy się 8 lat!). Z drugim na drugiej randce :o i bardzo tego żałuję,co prawda nadal się spotykamy (9 m-cy),ale wiem,że to nie to i nie tak chciałabym być traktowana przez faceta...

Indywidualną, więc rozmawiać o tym nie wolno? cóż za pospolite rozumowanie, kobieto :-o odejdź w pokoju i nie irytuj się zbędnie 🖐️

najlepiej iśc w pierwszej kwadrze ksieżyca ... ponoć facet może być z toba w związku i ponad 10 lat zdarzja sie tez przypadki że dociagaja do piętnastki ;)

cytryyynkaaaa - większość facetów ci powie, że jak chce poruchać to lepiej na pierwszym spotkaniu jak chce się angażować to może zaczekać, ale ile? i czy to jest gwarantem, że zostaniecie razem aż do śmierci? Trochę to naiwne myślenie. Moja znajoma spotykała się z facetem 6 miesięcy i dopiero po 6 miesiącach poszła z nim do łóżka i co? miłości koniec, bo jemu chodziło tylko o sex. Nie ma reguły.

Regres - :D

Gość limonaaaa skor to nie to
to po co sie z nim dalej spotykasz?? nie szkoda ci czasu??

Gość edkaaaaaa
na 3 randce obowiazkowo musisz pojsc do do łóżka

Gość tinniii tynnyy
Ja z moim poszlam po 2 tyg. znajomosci do lozka.Teraz jestemy ze soba 7 tyg. i dlaej jestesmy razem.Ale niewiem czy chodzi mu tylko o seks ze mna czy mysli o mnie powaznie.

Gość cytryyynkaaaa
no ja rozumien ze jak nie koch ato i tak rzuci, ale jesli chodzi mu tylko o sex to pewnie dlugo nie wytrzyma wiec rzuci i znajdzie sobie inna do ruchania zanim do czegokolwiek dojdzie , wiec chyba warto chlopaka troche przytrzymac

Gość limonaaaaaa
No baaa,szkoda :( Na początku myślałam, że wszystko się ułoży, że może za surowo go oceniam, że jak go lepiej poznam to będzie pięknie i szczęśliwie do końca życia i co? Lipa. Teraz czas się zebrać na odwagę i zakończyć coś co nie ma przyszłości. Zrobiłam już pierwszy krok,po którym nie widzieliśmy się prawie miesiąc, wczoraj zaczął mnie przekonywać, że warto to ciągnąć :o Popełniłam błąd,żałuję i wiem,że drugi raz nie wpakuję się takie tarapaty

Z drugim na drugiej randce i bardzo tego żałuję,co prawda nadal się spotykamy (9 m-cy),ale wiem,że to nie to" ta panna nie kochała sie pierwszy raz w pierwszej kwadrze ksiezyca i co? i teraz ma problem... :P

Gość udana randka
ja z moim chłopakiem, dziś mężem, poszłam do łóżka na drugim spotkaniu. Jesteśmy już razem 6 lat w tym 3 lata w małżeństwie. Myślę, że to nie ma reguły, jak facet chce tylko pobzykać, to choćbyś wstrzymała się 3 miesiące to i tak pobzyka i zostawi.

Gość limonaaa zrob radykalne ciecie
bo naprawde szkoda czasu i nerwow...jak sama czujesz ze to nie to...

Gość She83
ja ze swoim poszlam po miesiacu i on myslal ze tylko mi o sex chodzi i o nic wiecej - wiec musialam mu wytlumaczyc ze zalezy mi na nim i ze nie chodzi mi o sam sex :D

limona nie ma jeszcze innego 2 na oku wiec raczej nie może zrobic takiego kroku ... chcecie by kolezanki sie z niej smiały ze nie ma faceta? zepsuła by sobie profil na NK ,jak by odeszła od faceta :P

Mi kiedyś facet w łóżku powiedział: "no to co lalunia, jutro też na sexik" I takie deklaracje, szczere aż do bólu są najlepsze :D

Gość haha dobre sliwka dobre
no pewnie ze lepiej wiedziec od razu na czym sie stoi hahahaha ja zerwalam z facetem miesiac temu, usunelam wspolne fotki na nk i jakos nie robie z tego tragedii hahahhah

Gość Sylwka*
Nawet w wieku 13 lat?? Czy to jest bezpieczne , przeciez zabezpieczenia nie sprawdzaja się;(

Gość Sylwka*
Moja koleżanka ma 13 lat i robiła to już ze swoim chłopakiem!!! Czy ich związek przetrwa??? Mi sie zdaje ze temu chłopakowi chodziło tylko o jeden raz i nic wiecej !!! Czemu oni to robią ze pobawią sie nami a póżniej nas zostawiają???