Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska monikaa

znacie jakas pare co rozwiodla sie w ciagu roku po slubie ?

Polecane posty

Gość ciekawska monikaa

albo jeszcze szybciej?

Gość ja znam.Moja koleżanka z
liceum rozwiodła się po 11 miesiącach.Tzn po 11 miesiącach złożyła pozew.A co ty tak masz?

Gość from the halls of montezuma
tak, facet mojej siostry zdradził ją kilka tygodni po ślubie, potem z uśmiechem jej to zakomunikował i prosił o wybaczenie, więc kopnęła go w dupę i złożyła pozew po czterech miesiącach zajebistego małżeństwa 🖐️

Tak...moja przyjaciółka ze studiów wyprowadziła się do innego faceta jakieś 3 tygodnie po ślubie kościelnym, z pół roku po cywilnym. Mija rok od kościelnego, są już po rozwodzie, dziewczyna już w ciąży i po cywilnym z tym drugim. "Wesoło" było...zostawiła męża zanim odebrali zdjęcia ze ślubu :P

tak, moja koleżanka 3 m-ce po ślubie złożyła pozew :( a byli ze sobą przed slubem 7 czy 8 lat :(

He? Oczywiscie! Ja odeszlam od meza po 9 miesiacach. A po co mam sie meczyc z nim, a on ze mna? Mielismy cywilny.

Gość mama moje kolezanki
znala sie ze swoim mezem prze dslume 3 miesiace. Nie to ze byli sesoba 3 miesiace tylkoznali sie 3 miesiacei i wzieli slub i sa ze soba po dzis dzien czyli juz jakies 20 lat, ale to oczywiscie wyjatki :)

Gość jaa______________________
mama moje kolezanki - czy ja wiem, czy to takie wyjątki? Moi rodzice i rodzice mojego męża - tak się złożyło, że zarówno moi jak i jego rodzice wzięli ślub po właśnie 3 miesiącach znajomości i żyją razem 25 lat. Są między nimi kłótnie - jak w każdym małżeństwie - ale uważam, że mimo wszystko są szczęśliwi i im pozytywnie zazdroszczę. Pozdrawiam :)

Gość mama moje kolezanki
ja_________________ - mimo wszystko uwazam ze sa to wyjatki :P

Gość agatka___liseczek
mojej siostry malzenstwo trwalo jakis okolo rok. wszystko pieknie ladnie byli razem 5 lat w zwiazku ale malzenstwo rozpadlo sie z jej winy zdradzila go wiec....