Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perła w koronie 12

kto zna znazcenie kart TAROTA? PILNE!!!

Polecane posty

Gość perła w koronie 12

mialam wrozone z tarota, przy moim mezu byla karta-trumna na ktorej lezala szarfa materialu..co to oznacza??????

Gość nic dobreggggggggo
szarfa to symbol tragedii rodzinnej a trumna wskazuje na jej charakter, prawdopodobnie ktoś z twojej rodziny uderzy się w dzbanek flanelowy

Gość perła w koronie 12
pytam powaznie..co oznacza ze uderzy w dznanek flanelowy?

Gość perla w koronie 12
trumna lezala normalnie, nie do gory nogami, na trumnie lezal material tak na ukos, jakby grubsza szarfa materialy -chyba fioletowa, trumna na otawrtej przestrzenia...nie w pomioeszczeniu zamknietym... trumna byla przy karcie mojego meza...

Gość perła w koronie 12
ja z mezem bylismy do siebie odwroceni plecami... w przyszlosci przy mnie byla obraczka i bocian..takze byl klucz z ta trumna pisze serio, szukalam z w necie znaczenia ale nie moge znalezc

Gość perla w koronie 12
kurw no nie wiem..Sama sobie nie wrozylam, bylam u kogos... ta obraczka i bocian ma oznaczac ze zalzoe jeszce obraczke na palec i bede miala dziecko.. co oznaczal klucz nie pamietam ja i maz bylismy odwroceni plecami do siebie przy mnie byl klucz przy meza ta cholerna trumna.dlatego sie pytam!

Gość perla w koronie 12
niby tragedia ma sie wydazyc w rodzinie-taki mi powiedziala tarocista...

Gość perla w koronie 12
karty lenormand to nie tarot?

Gość perła w koronie12
bo wlasnie ta osoba mi poweidzial, ze zostane prawdziwa wdowa..dlatego sie tutaj zapytalam.

Gość sutna dziewczyna25
potrzebuje wrozby,czy moglby mi ktos powrozyc,bardzo prosze tylko jedno pytanie.

Gość perła w koronie 12
to byly te karty ktore ja sama wylosowalam , 10 kart

Gość smutna dziewczyna25
bardzo prosze

Gość perla w koronie 12
z kart wyszlo ze mąż ma kochanke...kolo mnie byl karta wąż owiniety chyba o galaz, kolo mnie w przyszlosci bliskiej byla obraczka ( pierscionek?), bukiety kwiatow ( czerwone , chyba dwie kart z kwiatami byly ..ale nie jestem teraz pewna ), byl bocian przy mnie... ja z mezem odwroceni plecami do siebie....koolo niego trumna z tym materialem na wierzchu..

Gość perla w koronie 12
a tak w rzeczywistosci to ma kochanke, o tym akurat wiedzialam i to mnie nie zdziwilo...gdy pierwszy raz stawiala mi karty pol roku temu to powiedziala ze lada dzien dostane pozew o rozowd, ..szczerze..nie wierzylam w to..cholera tydzien po dostalam pozew.. teraz bylam ponownie o tej "tarocistki"

Gość perla w koronie 12
postawisz mi tez karty?

Gość smutna dziewczyna25
Agnieszka 7 wrzesien 83, czy mezczyzna z ktorym obecnie sie spotykam on 5 styczen 74, mysli o mnie powaznie?czy jest cos co przedemna ukrywa?

Gość perła w koronie 12
alicja 16.09.1973, dariusz 18.09.1971

Gość perla w koronie 12
moj problem juz znasz, pozew zlostal zlozony z mojej winy, maz wyparl sie kochanki...

Gość proszeee powroz mi
Katarzyna numerologiczna 1 Prosze o wrozbe na temat spraw uczuciowych co mnie czeka jak chodzi o milosc. Co dalej ze najomoscia z mezczyzna z ktorym sie spotykam od pewnego czasu ? Jak to sie dalej potoczy ?

Gość perla w koronie 12
dziekuje...o jego zwaizku nic niewyszlo? z ta panienka? wiesz co.. gdy bylam pol roku temu na kartach, to tez mi powiedzianoo ze bedzie wypadek, ze on bedzie mial wypadek..teraz tak samo mi kobiecina powiedziala o wypadku

Gość smutna dziewczyna25
on ma dziecko z inna kobieta,mowi,ze nie jest zonaty ale ja do konca mu nie ufam,czesto sa miezy nami klotnie przez brak zaufania,on mi mowi,ze jemu na mnie zalezy ale problemem jest dziecko,czy on jest zwiazany z inna kobieta?wiec mowisz,zebym dala sobie spokoj bo to nie ma sensu?chcialabym tylko wiedziec czy on mnie zdradza,czy jest z inna kobieta.

Gość perla w koronie 12
TO ZE ZMIESZAL MNIE Z BLOTEM MASZ RACJE, PANIENKA MA CIEMNE WLOSY-TEZ MASZ RACJE..NARAZIE SA RAZEM..WLASCIWEEI TO OD 3 LAT SIE SPOTYKAJA..CO TO ZNACZY ZE WOKOL NIEGO JEST ZŁA AURA.?

Gość perla w koronie 12
oczywiscie on wniosl o rozowd, nie ja

Gość perla w koronie 12
i ja mam byc wonna jezeli chodzi o rozowd-tak wniosl do sadu tylko z mojej winy, a panienki sie w sadzie wyparl

Gość smutna dziewczyna25
ale czy karty mowia cos o jego stosunku do mnie,czy jemu naprawde na mnie zalezy czy tez jestem tylko przygoda i nigdy nie myslal o mnie òpowaznie?

Gość perła w koronie12
teraz mi sie jeszcze przypomnialo, ze przy mnie czesto w pzreszlosci i nawet tearz byl krzyz..ze niby nosze krzyz na plecach ale moj los ma sie wkrotce odmienic i jest swietło na drozde

Gość perła w koronie 12
a te złe karty oznaczaja ze on jest złym czlowiekiem?

Gość poszee powroz mi
szkoda ze dla mnie nie rozlozylas tych kart

Gość perla w koronie 12
dziekuje..

Gość perła w koronie 12
do powroz mi ...mialas podac imie i date urodzenia-dlatego nie dostalas wrozby mi jakis zcas temu powrozyl ktos na E..oto ten adres lalka32@op.pl, napisz do niej, krotko problem, pytanie i daty urodzin plus imie