Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomew

czy jak sie jest w ciaszy luteina moze wywołac okres??

Polecane posty

Gość niewiadomew

hej dziewczyn czy bedac w ciazy luteina moze wywołac okres...?? miałam problemy z okresem i lekarka przepisala mi tabletki chormonalne... pna miesiac tylko...ale po nich dostałam okres...i po 2tygodniach od okresu kochalam sie z mezem.... pozniej dalej nie miałam okresu..poszłam do lekarki nie badajac mnie dała mi luteine... niedostalam okresu...poszłam po miechu bo nadal nie miałam...i znowu przepisala mi lekarka luteine... dostałam okres po połtora tygodniu od przestania jej brania... pierwszy dzien był tragiczny miałam straszny krwotok i brzuch mnie bolal a pozniej prawie wogole jakby niebyło okresu tylko takie plamioenie... a caly trwał 4dni... a teraz znowu nie mam okresu:/ i nie wiem co jest robiłam test ciazowy ale wyszła jedna kreska...ale podobno zrobiła za wczesnie bo 9dni po współzyciu... dzisiaj by mijał 2miechy jakbym była w ciazy...mammdłaosci nieraz czesto mi sie kreci w głowie i jestem zmaczona jak nigdy spie popułodniami... mozecie mi doradzic o co tu chodzi??

Gość kijkaaaaaaaaaaaaaa
Hej,to nieważne.Luteina jest i na okres i na ciążę.Jak nie masz okresu to luteina go wywoła a jak jesteś w ciąży to podniesie ci poziom progresteronu i to pomoże ciąży. poczekaj kilka dni i zrób test.