Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co zrobić

Co mam zrobić z takim facetem?

Polecane posty

Gość i co zrobić

Ostatnio byłam ze znajomymi i z moim chłopakiem na plaży gdzie kręcili jakś teledys i dwie panienki pol nagie tanczyly na samochodach. Mój facet nie mogl od nich oderwac oczy mimo to ze zwrocilam mu kilka razy uwage. A potem powiedzial mi ze jak bym miala taka figure jak one to wozila bym sie najlepszymi furami i byla bym dziwka. Przykro mi bylo bo zawsze mowil ze jestem najpiekniejsza itp. juz nie mowiac o tym ze sadzi ze moglabym byc dziwka =/ :( co wy zrobili byscie na moim miejscu?

Gość i co zrobić
17,8, lekka nie dowaga.

A co Ty z tym BMI! gdzie nie wejdę na jakiś temat, to wyskakujesz z BMI, jakby to nie wiem z czym miało związek :O Autorko, mówimy tu chyba o braku szacunku :O natura facetów jest taka, że lubią się obejrzeć za inną, co wcale nie oznacza, że nie jesteśmy dla nich atrakcyjne.. no ale umówmy się..- są granice..

Gość i co zrobić
mozna sie obejrzec czy cos takiego. a on gapil sie na nie bez przerwy przez kilka minut :(

Gość Finduilas
oni po prostu tak mają (tylko niektórzy siedzą cicho) jakiś sposób na przytemperowanie go na pewno jest może powinnaś bardziej pewna siebie być - i nie pokazywać zazdrości?

Gość a oczy mam nadal zielone
to że się ślini, jak zobaczy fajne ciałko, to chyba tego nie zmienisz.. ale z tą dziwką to przesadził. ja bym chyba w pysk dała :o

Gość i co zrobić
I myślicie ze bycie bardziej pewna siebie cos pomoze? jego brak szacunku w stosunku do mnie to tylko jeden z nielicznych problemow jakie z nim mam =/ gdybym go tak bardzo nie kochala to juz dawano bym go zostaila :(

Gość a oczy mam nadal zielone
to za co Ty go kochasz, skoro masz z nim problemy, w tym problem bardzo trudny - brak szacunku? może się zastanów, czy warto tkwić w takim związku. na siłę to się nic nie uda, będzie Cię wkurzał jeszcze bardziej, aż w kóncu nie wytrzymasz i odejdziesz. tyle, że im dłużej będziesz w tym tkwić, rozstanie będzie trudniejsze i dłużej będzie bolało. a jak on się tak zachowuje, to Ty tylko stracisz resztki pewności siebie.

Gość Finduilas
pewność siebie i szacunek do samej siebie przede wszystkim, doceń to kim jesteś, co masz - to może i on doceni - w chwili gdy poczuje się zagrożony

pewnie każdy facet jakby zobaczył taką sytuację, zakręciłby oko na takich panienkach. Ale ze słowami przegiął. Nic nie zmienisz, mężczyzna zawsze spoglądać będzie na interesownę kobiety, mimo tego, że obok idzie jego partnerka. Ale tak jak większość pisze, najważniejszy jest szacunek.. i jego do Ciebie i Twój do samej siebie.

bez jaj, powiedzial ci, ze jestes najpiekniejsza a ty uwierzylas??? sama bym sie gapila na ladne laski, to chyba normalne, o co ty masz pretensje, ciesz sie ze nie jest gejem i umie docenic ladne cialo :P

ciag dalsz to ja se juz wyobrazam, pewnie ty zapytalas czy masz tak samo ladna figure jak one, albo zaczelas sie zalic ze nie jestes taka ladna i strzelac fochy, a biedny chlopak chcac cie pocieszyc, wymyslil ze jakbys miala to bys byla dziwka, wiec w sensie ze dobrze ze nie jestes, a ty uslyszalas co to chcialas, zinterpretowalas jak chcialas, bo to takie mile wyzalic sie na kafe na chamowatego chlopaka, ktory śmial popatrzyc sie na inna - prawie rozebrana - laske? :)

Gość a moze by
Kopnac go w tylek na pozegnanie ???