Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasa56

Fajnie sie mieszka w blokach?

Polecane posty

Gość sasasa56

Ja zawsze mieszkałam na wsi w domu z rodziną... a teraz myślę o przeprowadzce do miasta i wynajęciu mieszkania w bloku .. tylko kompletnie nie wiem jak tam jest... czy naprawdę tak źle jak mówią ci wszyscy którzy mi odradzają? moglibyście napisać coś o tym jak wyglądają stosunki sąsiedzkie ... i w ogóle.?

Gość stosunki sasiedzkie
Dobre zarty, stosunki to były 30 lat temu - może to i lepiej :P Mieszka sie do dupy.

Gość Tysiace ludzi mieszka w blokac
i choć mieszkanie w bloku mają swoje zalety i wady to młodym ludziom zazwyczaj nic nie przeszkadza

Gość zgrywusek21
Szczerze mówiąc to zależy gdzie mieszkasz co lubisz... W moim starym bloku w małym miasteczku gdzie mieszkałem przez kilkanaście lat każdy każdego znał, każdy wiedział kto pod jakim numerem mieszka itp teraz mieszkając w wielkim bloku nawet nie wiem kto mieszka za ścianą bo prawdę mówiąc niewiele mnie to obchodzi... A co do czego czy fajnie czy nie to zależy kto co lubi moim zdaniem

Gość alternatyw 4 nie widzialas
Jeden zaleje, drugi spiewa, trzeci chleje, czwarty jest pojebanym naukowcem.... , ogolnie jak w psychiatryku tylko lekarza brak.