Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnaONA

OEPAROL CASTAGNUS po jakim czasie wam się udało?

Polecane posty

hej dziewczynki, biore te dwa specyfiki i jestem ciekawa po jakim czasie wam się udało??? Tak bardzo bym chciała miec fasolinkę:)

Po 1 opakowaniu Castagnusa razem z Oeparol a do tego piłam siemię lniane :-D Tak więc we wrześniu zaczęłam brać te preparaty a w październiku na teście miałam dwie kreseczki :-D

DuoMama, jestes wilka, dziękuję Ci za te odpowiedź, mam nadzieję, ze mi się kiedys uda:)

Gość przepis na fasolinke
* fasola biała 70 dag * kiełbasa toruńska 1,5 laski * boczek 15 dag * cebula 2 szt * koncentrat pomidorowy 2 puszki * majeranek 2 łyżeczki * sól 1 do smaku * pieprz czarny 1 do smaku * papryka mielona 1 łyżeczka Fasolkę dokładnie wypłukać i namoczyć na 10 godzin.. Ugotować w tej samej wodzie do miękkości, pod koniec gotowania posolić. Boczek pokroić w drobną kostkę i podsmażyć następnie dodać posiekaną cebulę dalej smażąc. Kiełbasę pokroić w kostkę i osobno podsmażyć na patelni. Do ugotowanej fasolki włożyć boczek z cebulą, kiełbasę, koncentrat pomidorowy, roztarty majeranek i paprykę oraz do smaku sól. Wszystko razem podgotować mieszając. z tym oeparol nie próbowałam ale zawsze można tego oddac do smaku i zobaczyć czy dobre :)

hej, ja też czytałam o błogosławionym działaniu tych 2 specyfików i oczywiście od razu pobiegłam do apteki, żeby się w nie zaopatrzyć, bo o dzidzię się staramy z mężem hmmm... teraz był 10 cykl. (a z tymi lekami 1 cykl) i rzeczywiście mogę powiedzieć, że poprawił mi się trochę śluż, bo wcześniej go prawie w ogóle nie miałam i teraz miałam 2 cykl z rzędu, który miał 28 dni więc to sukces. na pewno te leki coś pomagają, ale ja i tak poszłam do ginekologa i się okazało po badaniach, że mam b.wysoką prolaktynę po obciążeniu i teraz biorę jeszcze bromergon... wniosek z tego taki, że można sobie pomagać takimi "ziółkami" ale trzeba zacząć od lekarza i życzę powodzenia

Pierwsze 2 cykle nic nie brałam i niestety nie udało się. Po pierwszym cyklu jak zaczęłam brać te tabletki udało się i za nie całe 2 tygodnie powinnam być już szczęśliwą mamą :)

Abcd123 jak miło słyszec takie komentarze na ten temat:) zyczę szczęśliwego rozwiązania:) Do przepis na fasolinkę, dzięki:) Ale chyba fora pomyliłeś/aś poniewaz powinnaś się udzielac na kulinarnym... Ale mimo to dziękuję, może komuś się prxzyda ten przepis, ja osobiście nie lubię.