Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowane to forum

Widzę że to forum jest pełne frustratów więc może napisze wam coś o sobie

Polecane posty

:classic_cool: Mam 25 lat studiuje na dwóch kierunkach, mam dziewczyne, znajomych i własne mieszkanie w nowym budownictwie niestety tylko 40m2 :o ale bez kredytu i mieszkam sam wiec nie jest zle ;) no i mama mówiła że jak będę kidyś się żenił to wykobinuje się coś żebym miał mieszkanie tak 70-80m2 ;)🖐️ Prócz tego chodzę na siłownie 3-4x w tygodniu;)🖐️ A wy 25 latki co osiagneliscie? pisac szybko bo zaraz sie stad zwijam ;)

Gość oficjalnie przepraszam
wszystkich zwycięzców życia na kafe i nie tylko że od dziecka choruje na depresje i shizofrenie i nie udało mi się tak jak wy wygrac życia

Gość w wieku 25 lat to ludzie
nie studiuja 2 kierunkow tylko juz je dawno skonczyli

Gość kafeteryjny rzygacz
rzygam na ciebie

jedne bronie magisterke we wrzesniu (wydział prawa i administracji US :classic_cool:) drugie koncze za rok 🖐️

Gość mieszkanie masz za swoje czy
rodziców kasę ?

Gość fane forume
mam 22 lata, za sobą doktorat z ekonomii, studia skończyłem w zeszłym roku z najlepszym wynikiem na roku. dziewczyny zmieniam jak rękawiczki, jestem bogaty, mam własną firmę, nowy dom i jeżdżę fordem mustangiem gt z 2008r. ale co wy żałosne leszcze możecie wiedzieć o prawdziwym życiu jak dla was liczy się tylko żeby salcesonu starczyło na kolację i mąż wrócił z roboty w kamieniołomie bez podbitego oka :D

noż piszcie szybciej k...a bo nie zdąze do roboty a dzisiaj 2 tiry przyjeżdają, nabiał, warzywa i jakas spożywka, musze do rana z 30 palet powykładać

Gość nawet zesrac się
na was nie warto

mam mieszkanie od starych i smieje sie z tych co beda splacac mieskzania po 30 lat :classic_cool:

Gość no a jakże
Gratuluję :) Zyczę szczęścia Tobie i Twojej dziewczynie. Niech Ci się dobrze wiedzie w domu i zagrodzie :)

Gość onnnnnnnnnnnaaaaaaa
to się dorobiłeś, na mieszkanie sam zapracowałeś :P:P:P nie wstyd ci, jak sie chwalic to swoimi sukcesami... mam koleżankę, która się "samam utrzymuje" bo wynajmuje studentom mieszkanie, które jej roidzice kupili, żenada ...

lubie kiedy moje tatełe bierze mnie na kolanka i mówi:' Maciuś kiedy dorośniesz tatuś odkręci ci te 2 boczne kółka i od tej pory bedziesz sam mogł jezdzic na dwóch, nie moge sie juz tego doczekać