Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz z Warszawy

Hip-Hopowcy, skejterzy po dwudziestce

Polecane posty

Gość Dariusz z Warszawy

Wiem, ze jest tu temat "Hip-Hop" ale przerzucam temat o stylu ubierania przez starszych facetów z forum uczuciowego. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4183142&start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4116643&start=0 A tematy kręcą się w okół pytania co sądzi dorosła kobieta o dorosłych facetach ubierających się jak hip-hopowcy czy skejterzy. No dajmy np. jak tede, Peja, Eldo czy Pezet. CI dwa pierwsi mają już 33 lata następna dwójka około trzydziestki. Niegdyś ten styl dość popularny dla dzieciaków dziś znów wrócił w dość popularniejszej postaci bo często na ulicach faceci ubierają się w szersze ciuchy. Nie zaprzeczę nie jest mi obojętny temat bo mam 23 lata i sam wróciłem do takiego stylu ubierania jak w podstawówce :)

Gość Dariusz z Warszawy
Tede*

Gość jezeli facet ma poukladane
w glowie, to czemu nie? ;) a tak prawde powiedziawszy: luzny styl, okej - sama taki preferuje. Lubie Air Maxy, jakies bluzy, zwykle koszulki, spodnie (nie rurki, nie dzwony - po prostu proste :D). Ale bez wiekszej przesady. Nie zalozylabym juz mega szerokich spodni z obnizonym krokiem. Mam 22 lata tak btw. Moj chlopak tez lubi taki styl jak ja. Bardziej sportowy, aczkolwiek nie na maksa hip-hopowy. Czapki tirowki srednio mi sie podobaja. Bluzy mega szerokie tez nie za bardzo :O Miec dwie koszulki z duzym napisem STO PRO lub PROSTO okej (lub cos tego typu). Ale zeby w szafie tez byly jakies "normalniejsze" ubrania - zwykly bialy podkoszulek, ciemne spodnie, jakies adidasy nieoklepane, bluza tez normalna (dajmy na to, ze szara) i jest cud miod malina ;) reasumujac: styl sportowy zmieszany z hip-hopowym - OKEJ styl mega hip-hopowy - sredniawka jak dla mnie

Ja sam się tak ubieram. Ubieranie się na hiphopowo wcale nie musi oznaczać wbrew stereotypom szerokich spodni spuszczonych do kolan. Ja mam na przykład teraz w miarę luźne jasne jeansy, do tego jakiś fajny biały podkoszulek, jak jest wieczór to sobie biorę bluzę, zapinaną luźna z kieszonkami taka fajna. Zresztą zobaczcie http://www.prosto.pl/?l=pl&m=sklep&w=ubranialista&rodzaj=4

Gość huehue.
ja tam bym się za takim nie obejrzała nawet :/ fu

Gość Koncert Peji w Halinowie 22.08
Czemu co jest złego w tym stylu? Chyba fajnie jak facet ma swój styl?

Gość eth0
Oj Darek Darek w innym kiedyś topicu pisałeś, że po ostatnim związku masz problem ze znalezieniem dziewczyny. Jak wróciłeś do takiego stylu to teraz sobie odpowiedz czemu nie możesz znaleźć dziewczyny. Warszawa to nie Nowy Jork. Zobacz pod Rotundą na tych murzynów co co raz więcej jest w tych szerokich spodniach. Fakt panienki na nie lecą ale oni są murzynami bo taki styl wywodzi się z murzyńskiej kultury w Nowym Jorku. To im pasuje a nie białym. Automatycznie jesteś szufladkowanym do.... dresa bo uw Polsce Skejt = Dres niestety. Jeszcze piszesz, że łysiejesz to tym bardziej Nie musisz na siłę pokazywać, ze słuchasz hip-hopu po przez ubranie. Zobacz na Ten Ty Mes. Nadal rapuje a w teledyskach jest w garniakach, w koszulach a kiedyś nosił dresy ;) No chyba, że czujesz się wyśmienicie w takich ciuchach no to inna kwestia

Gość Eth0
Druga sprawa bluza, która kosztuje prawie 300 złotych?! Przecież to ten sam materiał jak każde inne bluzy. Przecież w New Yorkerze podobna bluza tylko bez wzorków kosztuje około stówy.

Gość Dariusz z Warszawy
Tak czuje się w takim stylu wyśmienicie. To, że komuś nie pasuje to Jego problem. To się samo tyczy np. szefa w pracy. Czuje się w takim pewnie i jakaś dziwna duma naschodzi mnie gdy czasem widzę na ludzi, którzy się spojrzą na mój krok jak bym miał genitalia na wierzchu :P Seryjnie ile razy przyuważyłem wzrok ludzi, gdy założę spodnie z krokiem, jak patrzą na mój krok :P A Laski? Laski lecą na takich luzaków, na takich stylowych 50 centów bo wiedzą, ze nie będą się nudzić przy takim facecie. Jak lasce nie pasuje coś to ma problem. Tyle :)

Gość Dariusz z Warszawy
Myślałem, ze temat będzie się cieszył popularnością ale widzę, że się myliłem. To pokazuje, że dla dziewczyn to obojętne jak się ubiera faceta, więc ETH0 źle trafiłeś :)

Gość podnoszenie tematu
No właśnie kobiety jak oceniacie facetów uwielbiający się ubierać w szersze spodnie, bluzy z kapturami (Ale te hip-hopowe) oraz buty airmaxy? :)

Gość 23latek
Jak każde inne ubranie, trochę lansu ale One na to lecą ;)

Gość ewenement
chłopaki nie patrzcie na to co myślą inni... skoro dobrze się tak czujecie to nie warto podlegać presji otoczenia;) sama obracam się w kulturze hip-hopowej i wiem że ocenianie nas przez pryzmat ubioru jest krzywdzące;/ a co do kwestii czy taki styl ubierania podoba się kobietom to jako jedna z nich powiem że na pewno jest mega seksowny!;)))

Gość bzik mik
NA dziwny się natknąłem na temat. Niby takie ubrania są dla nastolatków ale co raz więcej faceci około 30tki noszą, ze względu na muzykę. Trudno ocenić kto ma się jak ubierać. I czy dorosły facet musi chodzić w ubraniach od Hugo Boss, Wólczanka czy Bytom.

Gość bzik mik
I temat nie jest mi obcy bo jestem grubo po dwudziestce lubię się tak ubrać. Ale od pewnego czasu interesuje się modą przez co zmieniłem styl ubierania na bardzo elegancki. Jeansy, koszula, palto. Dziewczyny mówią, że teraz wyglądam jak facet ale z drugiej strony znajomi z otoczenia mówią "Co Ty się tak odjebałeś" bo Oni w luźnych ciuchach. A trochę głupio wygląda facet ubrany elegancko a tu w uszach leci hip-hop ;)

Gość panna d
to ja wam cos powiem. jestem grubo po trzydziestce a KOCHAM IMPREZY Z DRUM'N'BASS...!!!! ;-) ilez ja takich party zaliczylam!! szczegolnie za granica, bo tam zylam 10 lat. ach..! i jeszcze cos: z wyksztalcenia jestem...nauczycielka jezyka polskiego :-p

Gość panna d
rave z goa trance to tez cos pieknego ;-)

Gość panna d
ale styl. w jakim sie na ogol "nosze" to..............dark wave :-p bo te muzyke rowniez kocham..!! niezly mix, co..? :-p

Gość Skejterka
Ja nosze szerokie spodnie z obnizonym krokiem i mam WJB na to co mysla o mnie inni ! Ktoś cos ma do mnie niech kurwa sapie to juz nie żyje! Jestem kurwa szczera i lepiej ze mną nie zadzierac xd;D

Gość kiedyś hiphopówa
jak byłam nastolatką to nie zwracam uwagi na innych chłopków niż hiphopowcy. teraz (mam 23 l.) jak widzę 'skejcików' w moim wieku to wydaje mi się to żałosne, bo pieluchmajty do tego wieku nie pasują. na dzień dzisiejszy w życiu nie umówiłabym się z pampersiakiem.

Gość gość
moj facet kupuje tutaj ciuchy www.chillout-shop.pl i nie ma tam nachalnych szerokich spodni i dlugich koszulek, ubiera sie ze smakiem, a nie z tym co kiedys bylo modne.