Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_mi_______

skad we mnie tyle złosci na chlopaka

Polecane posty

Gość mała_mi_______

czasem jak go widze jestesm wsciekła wystarczy ze zrobi cos nie po mojej mysli lub dotknie mnie to czuje straszna złosc kilka razy dostał w twarz ale głównie za macanie lub za jakas głupia gadke Boze skad tyle tego we mnie:(

Gość mala_mi_____
chora?? ;/ mysle ze ma na to wpływ fakt ze miałam ojca alkocholika ktorego nienawidze ze wszystkich sił wczesniej nie miałam zadnych kontaktów z facetami mam 22 lata i gdy on mnie dotyka kurcze czuje ze chce mnie wykorzystac pobzykac pochwalic sie kumplom;/

zanim zaczniesz bawić się w związki to idz do psychologa. Po lanie kogokolwiek po twarzy za nic nie wróży niczego dobrego. Poza tym jesli mu nie ufasz to lepiej Go zostaw i oszczędz mu takich upokorzeń jakie mu serwujesz.

Gość mala_mi_____
ciezko powiedziec czy to było za nic głównie dostał za dobieranie sie do mnie kiedy powiedziałam nie i za jakis głupi tekst

Gość mala_mi_____
up

Gość gryzol
jestes psychiczna

no pewnie, nie ma to jak tłumaczyć swojej choroby psychicznej używając argumentu "ojca alkoholika":/

Gość mała_mi_______
nie jestem psychiczna ;(

Gość cdrrrrrrrrrrrrrrrrrr
up

Gość shemsssss
Doprwdy - widac ze nie wiesz jak to miec w domu alkoholika. Ja cale swoje zycie mieszkalam z matka alkoholiczka, ktora potrfila mnie wyrzucic z domu mowiac : wypierdalaj suko z mojego domu, ja mialam wtedy 12 lat. Pozostaje naprawde duzy uraz na psychice:(

Piszesz, że nie jesteś psychiczna ale nie wiesz może, że bicie drugiej osoby nie jest normalną rzeczą w związku? Większość tak nie robi... Widocznie jesteś bardzo nerwowa, może spróbuj jakiś technik rozładowywania złości, albo pij jakieś ziółka na uspokojenie?