Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziony Men

DLACZEGO tak jest???? KObiety odpowiedzcie....te Polki

Polecane posty

Gość Zawiedziony Men

Witam przejde do sedna sprawy Polskie dziewczyny owszem sa ladne jednak dlaczego sa az tak niezadbane???? Czesto nieumyte ... panzokcie nie umalowane czasami brudne ... ubrania jak z targu...

Gość hehhehahha
nie jak z atargu tylko z targu :D

I vice versa. :D Może to ty przebywasz w towarzystwie takich dziewczyn, bo ja się z tym całkowicie nie zgadzam. 🖐️

Gość Zawiedziony Men
Nie rozumiem o co ci chodzi

Gość Zawiedziony Men
Odraza mnie jak widze fajna dziewczyne z tak zaniedbanymi stopami co ona sobie mysli???

Gość no przestannn
nie wymagaj od nas abysmy mialy zawsze pomalowane paznokcie

mówisz, ze Polki są zaniedbane? prosze sobie pooglądać Niemki, Szwedki, Włoszki, Słowaczki... itp... Polki na ich tle to miss

Ja bym powiedziala, ze jest zupełnie odwrotnie - az za bardzo zadbane, pozbawione jakiejkolwiek naturalnosci i swobody Może dziewczyny w Twoim mieście/wsi nie mają się dla kogo starać?:D

Gość Zawiedziony Men
Tylko ze w tym poscie dyskutujemy o Polkach a nie niemkach szwedkach czy japonkach.... a z moich obserwacji wynika ze polka poprostu sie nie chce...

Gość Zawiedziony Men
Nie krytykujcie mnie za to ze mowie prawde ... Polki o siebie nie dbaja tak jak powinny

Gość Zawiedziony Men
Najlepiej jak potrafie... w przeciwienstwie do wiekszosci polek zmieniam ubranie i bielizne codziennie

Gość Zaklopotany facet
Pani kolezanko jezeli otaczasz sie takimi smierdzacymi samcami to wspolczoje bo to wstyd

Pytam się serio - gdzie Ty mieszkasz? To jest Twoje własna wyobraźnia czy ktoś Ci tak nakłamał i uwierzyłeś? Ja znam może z 3 dziewczyny, które rzadko kiedy używają dezodorantu, zmieniają podkoszulkę co kilka dni i mają zaniedbane paznokcie. A to chyba nie jest imponujący wynik? Co do samców - ostatnio jadę autobusem, przede mną rozmawia dwóch facetów; jeden do drugiego 'no wreszcie na weekend do domu umyc sie, zmienic majty' - a drugi ze zrozumieniem kiwa głową:O Albo mój kolega chodzi na okrągło w jednej parze spodni, ale mniejsza o nie - są na tyle niskie, że wystają mu spod nich bokserki - codziennie te same:O Jak mu ze śmiechem zwróciliśmy uwagę, to on zupełnie niezawstydzony czy onieśmielony, odpowiada, że mu się nie chciało zmieniać. Takich przykładów znam wiecej... :O