Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mow mi kaska

chce pisac, mam zeszyt, poradzcie

Polecane posty

Gość mow mi kaska

dostalam kilka pieknych zeszytow, sliczne okladki no i nie wiem co mam ztym zrobic :-( ;-O chcialabym cos pisac moze to wyda sie dziwne, ale uwielbiam pisac (mowie o fizycznym poruszaniu reka), mam bardzo ladny charakter pisma chce zapisac te zeszyty niestety, z tworczoscia u mnie nie jest rewelacyjnie :-O nie bede przeciez przepisywac gazet potrzebuje wiec rady - co pisac?

Gość mow mi kaska
up

Gość na fizyczne poruszanie reka
to ja mam lepszy pomysl, o wiele przyjemniejszy

Gość mow mi kaska
hmmm... kiedys pisalam, mialam wtedy 17-19 lat :-) teraz juz jestem grubo po 20tce, powiedzialabym nawet prawie 30tka :-O za dlugo nie tworzylam, choc kiedy w calej szkole mnie znano z pisania :-) ale teraz juz nie te czasy...

Gość mow mi kaska
?

Gość mow mi kaska
no pomozcie! wszystkie jestescie takie madre, a jak przychodzi komus pomoc, to wtedy dupa :-(

Gość wpisuj tam przepisy
albo złote myśli i spróbuj jednak coś znowu tworzyć

Gość scarlet******************33333
pIsz pamiętnik

Gość napisz jakis przepiss
na zupe grzybową bo tu jedną kolezanke swedzi myszka

Gość NanaKuri
Widzę ze mamy tak samo ja ro wież uwielbiam pisać :D ...moje propozycje to: 1.Pamiętnik 2.Aforyzmy 3.Cytaty 4.Drobne rysunki i jakieś głupkowate teksty :D 5. Wierszyki / życzenia 6.Ważne wydarzenia w moim życiu np: jakaś impreza itd... 7. Jeśli masz zdolności to może wiersze? 8 Książka - ja kiedyś pisałam książkę- nie jakąś powieść tylko tak z nudów żeby pisać:D strasznie duże odstępy miedzy rozdziałami i wyszło takie coś o niczym :D teraz jak to czytam to mam ubaw po pachy :D P.S ja osobiście doradzam złote myli - aforyzmy :P..strasznie wciągają...Zawsze pisałam jeden aforyzm na 1str. ozdabiałam i pisałam wydarzenie w moim życiu z którym go łącze...albo tylko sama date ;) Pozdrawiam i życzę miłego pisania ;)

poczekaj dwa tygodnie, zacznie się szkoła, od razu je zapełnisz...

Gość manikaa
tak ,jak wyżej. zrób taki pamiętnik z przepisami, sentencjami, cytatami i tym podobnym. a z czasem sama zaczniesz dopisywać swoje komentarze, tak z rozpędu ;) ja mam już kilkanaście takich zeszytów, piszę od ponad 6 lat, z mała przerwą spowodowaną depresją. Ciągam je ze sobą wszędzie, gdzie się przeprowadzam ;)

Gość przepisuj PANA TADEUSZA